Home > Apps ontwikkelen > AR en VR app ontwikkelaar

AR en VR app ontwikkelaar

De mogelijkheden van AR & VR app ontwikkeling zijn grenzeloos en bieden jouw organisatie de kans om zich te onderscheiden. Wij denken graag mee over hoe wij een extra dimensie kunnen toevoegen aan jouw organisatie. DTT heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) apps. Vanuit dat gegeven adviseren we graag over de verschillende de mogelijkheden welke deze innovatieve technieken voor jouw app idee kunnen bieden. Laat je hieronder inspireren door AR & VR apps ontwikkeld door DTT.

Een AR & VR app maken bij DTT

Een groot vraagstuk binnen AR & VR app ontwikkeling is welke van de twee technologieën het best toegepast kan worden, AR of VR? Als ervaren AR & VR app ontwikkelaar voorzien wij jou graag van de benodigde informatie om een onderbouwde keuze te maken. Wij nemen een proactieve houding aan tijdens het gehele realisatieproces, van concept, het app design, tot na publicatie, waarbij wij het voorop stellen om onze opdrachtgevers in staat te stellen goed geïnformeerde keuzes te maken.

Dankzij de toepassing van AR verrijk je de bestaande werkelijkheid, je zorgt als het ware voor een synergie tussen de fysieke en digitale wereld. Met VR kan je de eindgebruiker onderdompelen in een virtuele wereld. Beide technologieën kunnen de doelstellingen op een andere manier dienen, maar één ding hebben ze gemeen; deze technologieën creëren een extra dimensie waardoor jouw app een meerwaarde krijgt voor de eindgebruiker. 

Een Virtual Reality of Augmented Reality app maken kan al snel vrij prijzig worden door de complexiteit van de technologie. Daarom is het alvorens wij van start gaan met de AR & VR app ontwikkeling belangrijk dat er een duidelijke visie aanwezig is over de doelstellingen voor zowel de korte als de lange termijn, de doelgroep en het verdienmodel. Met behulp van 'user stories' brengen we de benodigde werkzaamheden voor app ontwikkeling in kaart. Een transparante begroting op basis van open calculatie voorkomt (budgettaire) verrassingen en draagt bij aan de totstandkoming van een realistische planning. Een sterke basis voor AR & VR app ontwikkeling: zo houden wij projecten beheersbaar. Lees hier meer over de kosten van app ontwikkeling.

DTT is gespecialiseerd in app ontwikkeling: een full-service app ontwikkelaar in het centrum van Amsterdam met 10 jaar ervaring op de mobiele markt. Wij vervullen de rol van een proactieve partner: van conceptualisatie en strategie, tot het eerste app design, app ontwikkeling, publicatie en promotie. Bij DTT gaan we niet voor 'quick wins' maar voor het opbouwen van lange termijn relaties en opleveringen van hoge kwaliteit. Wij gaan graag samen met je in gesprek om de wensen, belangen en doelstellingen in kaart te brengen, zowel voor op de korte als de lange termijn. Geïnteresseerd in een gesprek, neem dan vooral even vrijblijvend contact met ons op. 

App Image Icon

Unity – iPhone – Android – API – CMS

Koning Pinguïn

Greenpeace AR

Panorama Nederland - DTT apps
App Image Icon

iOS - Android

Panorama Nederland

App Image Icon

Unity – iPhone – iPad – Android – Android Tablet – API

OSR 2.0

Augmented Reality

App Image Icon

iOS - Android - Unity

Fly Me to the Stars VR

HyperSIS Augmented Reality app - DTT apps
App Image Icon

iPad

HyperSIS

Augmented Reality app

App Image Icon

Unity – iPhone – iPad – Android – Android Tablet – API – CMS

Pirates & Privateers:

Multiplay AR game

Vita Talalay Virtual Reality training apps - DTT apps
App Image Icon

Android – API – CMS

Vita Talalay

VR training apps

DTT AR Showcase - DTT apps
App Image Icon

Unity - iOS - Android

DTT AR Showcase

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.