Aslan muziekschool app overzicht
ios
Oplevering: 2016, kwartaal 4

Aslan Muziekcentrum is een plek waar muzikaal talent zich kan ontwikkelen. Zij bieden naast muziek- en dansprogramma's ook activiteiten en optredens aan. Zowel op hun eigen locatie als op scholen. In 2016 zet Aslan, in samenwerking met DTT, een belangrijke stap in haar doorontwikkeling. Het vraagstuk dat moest worden opgelost luidde als volgt: hoe kan Aslan haar leerlingen ook buiten de lessen om motiveren om met muziek bezig te zijn? DTT en Aslan werken nauw samen om de doelgroep optimaal te bereiken met een app oplossing. 

Deze applicatie heeft als doel de interactie tussen leerlingen te bevorderen. Hoe? Leerlingen kunnen hun mening geven over elkaars muziek en elkaar zelfs beoordelen. Het lijkt misschien spannend... maar zo leert men naar de voorgrond te treden. Perfect practice voor een optreden! Feedback wordt gegeven en ontvangen en zo kunnen de leerlingen hun prestaties verbeteren. Als een leerling moeite heeft met een aspect wordt hier meer aandacht aan besteed tijdens de volgende les. Altijd op de hoogte blijven? Dat kan. De student hoeft niets te missen door pushberichten van nieuwe video's of ratings. 

Meer Aslan muziekcentrum? Bezoek de website.

Aslan muziekschool app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"DTT heeft voor Aslan Muziekcentrum apps ontwikkeld waarmee leerlingen muziek leren maken. DTT werkt heel snel, is goed bereikbaar en denkt met je mee. De afhandeling en nazorg verloopt heel goed. DTT heeft een duidelijke, gebruiksvriendelijke en degelijke app afgeleverd."

Anne Boer, Medewerker Educatie Aslan Muziekcentrum

Alle succesverhalen omtrent de Aslan muziekschool app:

DTT blog: Muziekschool app ontwikkeld: Aslan

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.