GRIP vastgoed manager app overzicht
pwa
Oplevering: 2016, kwartaal 2

Vastgoedmanager Cleverstone ziet in de markt een verbeterde beschikbaarheid van data over gebouwen en hun directe omgeving. Cleverstone heeft als doel: waardevolle inzichten bieden voor vastgoedmanagers over hun vastgoedportefeuille, individuele gebouwen en de omgeving. Hoe? Op basis van, steeds beter beschikbare, big data. In dit kader wordt de app oplossing GRIP geïntroduceerd, welke ook beschikbaar is in de vorm van een progressive web app (PWA). GRIP biedt - op een uiterst overzichtelijke wijze - alle informatie die een vastgoedmanager of investeerder zich kan wensen. 

Vind gemakkelijk het gebouw naar keuze, door middel van de zoekfunctie, onder andere via gebouwnummer, gebruiker, provincie of straatnaam. GRIP presenteert kerngetallen van het gebouw ten opzichte van de markt en de vastgoedportefeuille.

Meer Cleverstone? Bezoek de website.  

GRIP vastgoed manager app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"We hebben prima samengewerkt met de club van DTT. Al bij de eerste contacten maakten ze een professionele en kundige indruk.

In alle fases zijn ze stipt, nauwkeurig en sterker nog ze denken mee met mogelijke alternatieven en oplossingen. Er is binnen tijd en budget gewerkt. DTT levert daarnaast de afgesproken kwaliteit. Bijzonder aan Dylan en Jeffrey is: wat je afspreekt wordt nagekomen!

Ik kan iedereen aanraden om zaken te doen met DTT."

Farid Azarkan, eigenaar

Alle succesverhalen omtrent de KNHS app:

DTT Blog: Ook Cleverstone enthousiast over DTT
DTT Blog: Nu live: GRIP Vastgoedmanagement app

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.