Hulpapp overzicht
pwa
Oplevering: 2020, kwartaal 1

De Hulpapp is een PWA (Progressive Web App). De Hulpapp is bedoeld om alle betrokkenen bij huiselijk geweld te helpen aan de juiste hulp en de juiste informatie. Met betrokkenen wordt iedereen bedoeld, zowel mensen die voor zichzelf op zoek zijn of hulp zoeken voor een ander. Met de Hulpapp krijgt de gebruiker hulp uit zijn of haar regio aangeboden, want de Hulpapp is gevuld met landelijke, regionale en lokale organisaties en initiatieven. De Hulpapp kijkt in welke gemeente/regio de gebruiker zich bevindt en op welk tijdstip de gebruiker hulp zoekt of wilt praten. Vervolgens krijgt de gebruiker de organisaties aangeboden die op dat moment bereikbaar zijn. Binnenkort zal er ook nog een forum worden toegevoegd aan de Hulpapp. Betrokkenen bij huiselijk geweld zullen dan in staat zijn om hun ervaringen te delen.

Achter de Hulpapp zit een Content Management Systeem (CMS). Middels het CMS kunnen admins de informatie in de app up-to-date houden door blogs, artikelen en aanbevolen contacten toe te voegen.

 

Hulpapp beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

''Wij hebben DTT onze website en app laten maken en ik ben zo ontzettend tevreden. Korte lijntjes inzake communicatie, oprechte belangstelling in onze stichting en wij krijgen alleen maar complimenten van onze gebruikers. Wij raden DTT absoluut bij iedereen aan die iets wil laten maken. Van ons krijgen de mensen die er werken een dikke 10.''

Stephanie Leyenaar, Directrice Stichting de Juiste Schakel

Alle succesverhalen omtrent de Hulpapp:

DTT blog: Referentie Hulpapp
DTT blog: Probleem: Huiselijk geweld. De Hulpapp staat nu live. 
Stichting de juiste schakel: Hulpapp.nl is nu live

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.