Home > Apps ontwikkelen > Kinder app ontwikkelaar

Kinder app ontwikkelaar

Het ontwikkelen van een kinder app vraagt om een creatieve aanpak. Er dient bijvoorbeeld extra aandacht te worden besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid van de app. Ben jij op zoek naar een partner voor jouw kinder app concept die jouw ideeën kan omvormen tot een geslaagd product? DTT is een full-service ontwikkelingsbedrijf gespecialiseerd in app-, web- en game-oplossingen en wij zullen je bijstaan tijdens het gehele realisatieproces, van concept tot na publicatie. Ons team denkt graag mee over hoe jouw concept kan uitgroeien tot een succesvolle applicatie waar zowel ouders als kinderen gelukkig van worden. 

Kinder app laten maken

Door de vele mogelijkheden welke applicatie ontwikkeling met zich brengt, zijn de kansen en ideeën voor een kinder app zeer uiteenlopend. Bij DTT ontwikkelen wij maatwerk apps, waaronder: (Progressive) Web applicaties, gewrapte apps, native apps en hybride applicaties. Dit maakt ons advies (relatief) onafhankelijk, daar waar wij verschillende app ontwikkeling opties in-house aanbieden. Verder hebben wij bij DTT alle ontwikkelaars echt in dienst. Dit geeft de nodige grip op kwaliteit, beschikbaarheid en continuïteit. 

DTT staat voor 'Doing Things Together', samen werken met de opdrachtgever aan de mooiste oplossingen. DTT opereert op het snijvlak van techniek en creativiteit, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur, we nemen onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle eindoplevering voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel bij het ontwikkelen van een succesvolle kinder app.

Wij dienen graag als sparringpartner tijdens de conceptontwikkeling. Daarnaast adviseren wij jou graag over de uiteenlopende mogelijkheden van verschillende functies voor in de app en het app design. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Wij sparren graag samen over de functies en het design om ervoor te zorgen dat jouw kinder app een groot succes wordt.

Wij gaan niet voor ‘quick-wins’ maar voor een lange termijn oplossing van overtuigende kwaliteit welke jaren mee kan. Wij gaan graag samen met je in gesprek om de wensen, belangen en doelstellingen in kaart te brengen, zowel op de korte als de lange termijn. Geïnteresseerd in dit gesprek? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op. 

 

App Image Icon

Unity – iPhone – Android – API – CMS

Koning Pinguïn

Greenpeace AR

App Image Icon

iPhone – iPad – Web – API – CMS

Ditto piano

muziekapp

App Image Icon

iOS - Android - Tablet - Unity

Flip Puzzle

App Image Icon

iOS - Android - API – CMS - Unity

Edu Play Book

App Image Icon

Unity – iPhone – iPad – Android – Tablet – API

OSR 2.0

Augmented Reality

App Image Icon

Unity – iPhone – iPad – Android – Tablet – API – CMS

Pirates & Privateers:

Multiplay AR game

Bouwend Nederland e-learning tool - DTT apps
App Image Icon

Tablet – API – CMS

Bouwend Nederland

e-learning tool

App Image Icon

iOS - Android - API – CMS - Unity

Thuis bij Muis

voorlees app

App Image Icon

iOS - Android - Unity

Fly Me to the Stars VR

App Image Icon

Web - Unity

Luchtgevechtsleiding serious game

App Image Icon

Android - iOS - Web - API

HHNK Schoon Water game

App Image Icon

Android - iOS - Unity - Hybride

Zwerfafval Challenge app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.