KPMG Fine app II overzicht
under
In-house distribution
Oplevering: 2015, kwartaal 3

De KPMG Fine II app oplossing is een vervolg en uitbreiding op het in 2013 succesvol opgeleverde KPMG Fine app project. De KPMG Fine app informeert bedrijven over kritische risicogebieden inzake internationale wet- en regelgeving. Na het doorlopen van een interactieve en intelligente vragenlijst, krijgt de gebruiker de positie van haar bedrijf gepresenteerd middels een ‘heat map’.

De app oplossing is op verschillende manieren verrijkt. De KPMG Fine app oplossing is uitgebreid met o.a.:

  • De mogelijkheid de inhoud (vragenlijsten/content/gebruikers) van de app beheersbaar te maken voor KPMG via een CMS (server oplossing).
  • Meerdere admin niveaus voor de oplossing zodat de verschillende divisies, expertisegebieden, landen en regio's zelf een versie van de app kunnen aanmaken en inrichten.
  • Meerdere outputmodellen zijn mogelijk gemaakt waaronder een spider chart, heat map, guage chart en een Gartner magic quadrant.
  • Inlogmechanisme op de iPad app voor verschillende type gebruikers, afhankelijk van de gebruiker worden bepaalde gegevens wel of niet getoond. 
  • Delen van de rapportages met de klant en binnen de KPMG-organisatie zelf. 
  • Er is een versie van de app beschikbaar gemaakt in de App Store voor geïnteresseerden, dit o.a. t.b.v. lead generation. 

 

De uitkomsten van de vragenlijst bieden de KPMG-consultant en de klant de nodige handvaten om het gewenste traject te bepalen om tot een acceptabel risiconiveau te geraken. DTT heeft in dit project zorg gedragen voor zowel de vormgeving als de ontwikkeling van de app en de server oplossing.

 

Meer KPMG? Bezoek de website

KPMG Fine app II beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

“DTT heeft ons tweemaal geholpen. Eerst met een prototype voor een App en toen dat goed beviel met een volledig dynamische versie van de App. Onze wensen en eisen waren niet eenvoudig, maar tijdens de goede samenwerking zijn we tot een goed design gekomen waar beide partijen tevreden mee waren. In de implementatie fase kwam DTT nog met goede voorstellen voor de App, maar ook voor hoe wij onze App binnen de organisatie konden positioneren. Knap hoe onze complexe scoringsmodel op eenvoudige wijze is geïmplementeerd zodat ook niet-technische collega's dit via de back-end kunnen beheren.”

Patrick Özer, Senior Manager Forensic Technology

Alle succesverhalen omtrent de KPMG Fine app II:

DTT blog: KPMG ziet knappe koppen bij DTT

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.