Artificial Intelligence app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT, dé Artificial Intelligence app ontwikkelaar 

Door onze ruime ervaring zijn wij dé Artificial Intelligence app ontwikkelaar om jouw app te gaan ontwikkelen. Zo hebben wij een breed portfolio met een grote variatie aan apps en opdrachtgevers. Bij DTT zijn we trots op dat we zo’n variëteit aan apps kunnen ontwikkelen voor verschillende opdrachtgevers, maar dit hebben wij natuurlijk te danken aan ons grote team van developers. Het hebben van een groot development team stelt ons in staat om apps op te leveren voor alle platformen die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Naast het ontwikkelen van apps, bieden wij ook een volledige service. Naast het visuele aspect van de app, zorgen wij ervoor dat deze voldoet aan alle technische vereisten en tevens of dat deze op de juiste wijze onder de aandacht wordt gebracht bij de doelgroep.

De mogelijkheden van Artificial Intelligence zijn eindeloos en in deze tijden van Big Data ook erg hard nodig. De termen Artificial Intelligence en Big Data gaan vaak hand in hand. Erg logisch, want ze versterken elkaar. Zo kan je Big Data zien als de olie en Artificial Intelligence als de motor. De grote hoeveelheid ongestructureerde data wordt benut door AI. Artificial Intelligence kan bijvoorbeeld als een analyse-tool gebruikt worden om patronen te herkennen en inzichten te geven. Echter, heeft Artificial Intelligence veel data nodig om de algoritmes te kunnen trainen, dit heet machine learning.

In een organisatie kan Artificial Intelligence voor automatisering zorgen. Systemen worden steeds vaardiger in het herkennen van onder meer beeld, patronen en taal. Zo zie je bijvoorbeeld ook regelmatig dat organisatie Artificial Intelligence inzetten om de klantenservice efficiënter te maken door middel van een chatbot. Bij DTT begrijpen we dat de combinatie van Big Data en Artificial Intelligence waardevol zou kunnen zijn voor iedere organisatie. Met onze technische expertise en gevoel voor design zijn we in staat om voor jouw bedrijf de juiste digitale oplossing te leveren.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Jouw Artificial Intelligence app ontwikkelaar

Voordat we bij DTT onze technische expertise kunnen inzetten als Artificial Intelligence app ontwikkelaar, is het allereerst belangrijk om een duidelijk beeld van de opdracht te krijgen. Dit is essentieel, zodat wij jou de juiste digitale oplossing kunnen gaan leveren. Daarom ben je van harte welkom om jouw app idee met ons te bespreken op ons kantoor in het hart van Amsterdam.

Neem vandaag nog contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.