Artificial Intelligence ontwikkel bedrijf

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Wat is Artificial Intelligence? 

Artificial Intelligence is het concept dat computers complexe taken uitvoeren waar oorspronkelijk menselijke intelligentie voor nodig is. De alledaagse consument komt steeds meer in aanraking met kunstmatige intelligentie. Ooit waren zelfrijdende auto’s een futuristisch verhaal, tegenwoordig worden zelfrijdende auto’s geproduceerd door diverse autofabrikanten. Ook op het gebied van taal en spraakherkenning laat AI zijn kracht kennen, maar de innovatie piekt pas echt in combinatie met IoT-apparaten (Internet of Things). 

Artificial Intelligence is een paraplubegrip voor alle situaties waarin een computer in staat is om intelligent te opereren. Machine learning is het proces waarbij een computer niet alleen zelfstandige taken uitvoert, maar daadwerkelijk leert van fouten, algoritmes, data en ervaring. DTT is zich zeer bewust van de innovatieve mogelijkheden die AI met zich meebrengt. Daarom wordt jouw idee met zorg en expertise behandeld om gezamenlijk te komen tot een sterk eindproduct.

Er zijn veel sectoren binnen het bedrijfsleven die voordelen halen uit Artificial Intelligence. In de gezondheidssector worden er al diverse Artificial Intelligence toepassingen ontwikkeld. Zo zijn er diagnostische apps die op een efficiënte wijze data van patiënten verzamelen. Er wordt zo gerichte data verkregen over bijvoorbeeld harttoestanden, astma-en Parkinson kwalen. Daarbij zijn er AI-toepassingen die door grote hoeveelheden data scannen om daarmee mogelijke aandoeningen te analyseren en behandelingen aan te bevelen.

Ook op financiële markten kan Artificial Intelligence een meerwaarde voor bedrijven leveren. Denk aan het slim verzamelen van financiële data of het toepassen van predictive analytics om een stap voor te hebben op traditionele handelaars op de beurs. Banken hebben al eigen AI-bestuurde chatbots ontwikkeld voor de webcare afdelingen. Ook wordt AI toegepast als beeldherkenningssoftware om veel tijdswinst te boeken tijdens het controleren van documenten.

Op het gebied van transport wordt er ook actief geëxperimenteerd met kunstmatige intelligentie. Zelfsturende auto’s bijvoorbeeld, maar ook het verzamelen van grote hoeveelheden data om transportroutes te wijzigen en hele distributiekanalen te verbeteren. Het komt erop neer dat Artificial Intelligence door bedrijven ingezet wordt om kosten te besparen en de efficiëntie te verhogen.

Bij DTT willen wij onze kansen op succes maximaliseren, zo ook bij het ontwikkelen van jouw artificial intelligence app. Daarom zal elke opdracht bij ons een ontwikkelvoorstel stappenplan ondergaan. In dit stappenplan ondergaat jouw concept o.a. :

  1. Uitgebreid vooronderzoek.
  2. Uitgewerkt functioneel ontwerp.
  3. Modulaire en vaste prijs begroting op basis van een open calculatie.
  4. Planning.

Dit biedt DTT een gedetailleerd inzicht in de opbouw van het project. Wij kunnen het project in fases opdelen en als Artificial Intelligence ontwikkel bedrijf jou adviseren over de beste ontwikkeltechniek voor jouw app. Belangrijk, want de gekozen ontwikkeltechniek brengt voor- en nadelen met zich mee op het gebied van kosten, veiligheid, beheersbaarheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.


 

 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT, jouw Artificial Intelligence ontwikkel bedrijf

Gedurende het hele proces zal DTT optreden als expert, adviseur en strategisch partner. Apps ontwikkelen draait niet enkel om de techniek. Dankzij de gedegen marketingachtergrond waarover DTT beschikt, kunnen wij meedenken over verdienmodellen, promotiemogelijkheden en positionering van de AI-toepassing. Ben je op zoek naar meer informatie over ons, ons ontwikkelproces of onze diensten? Pak de telefoon, stuur een mail of breng een vrijblijvend bezoek aan ons kantoor in Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.