Augmented Reality applicatie laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Augmented Reality app ontwikkelaar

 

Met een professioneel en gedreven team werken we toe naar een hoogwaardige eindoplevering. DTT is een ervaren Augmented Reality app ontwikkelaar met een scherp oog voor de gebruikersvriendelijkheid en het design van de app oplossing. Tijdens het ontwikkelen van apps staan deze punten altijd centraal. Augmented Reality is niet lang op de markt. Echter, als een vooruitstrevend bedrijf dat veel talent in huis heeft, is het maken van een Augmented Reality applicatie die aan al jouw wensen voldoet een uitdaging welke we graag aangaan.

Ontwikkelaar met ervaring in Augmented Reality

Ons team heeft met de jaren mee veel kennis en talent weten te vergaren. Dit kun je terugzien in het succes van onze apps. Onze apps worden door gebruikers zeer goed ontvangen, dit is terug te zien in het aantal reviews en gegegeven scores in de app stores. Bekijk ook eens ons portfolio. Op de verschillende detailpagina's is tevens te zien hoe onze opdrachtgevers de samenwerking met DTT hebben ervaren. Of bekijk direct al onze referenties.

DTT heeft al eerder te maken gekregen met Augmented Reality. Dit in de vorm van de HyperSIS Augmented Reality app voor het bedrijf Etteplan. Wij hebben bijgedragen aan de doorontwikkeling van deze app. Deze app maakt het gebruik van technische handleidingen nog makkelijker. Hiermee wordt het technische onderhoud voor allerlei soorten apparaten eenvoudiger. Voor onderhoud kun je met de de HyperSIS app een QR code op de zijkant van een apparaat scannen. Vervolgens richt je de camera van je handheld device op het apparaat. Je krijgt dan animaties, 3D afbeeldingen en tekst te zien. Zo wordt precies uitgelegd wat je moet doen en waar je alles kunt vinden. Op deze manier kan er snel en efficiënt gewerkt worden. Daarnaast hebben we ook de OSR Augmented Reality app ontwikkeld. Deze is wereldwijd zeer goed ontvangen! Dit heeft geresulteerd dat we nu bezig zijn met een doorontwikkeling van deze app, dit in de vorm van de OSR 2.0 app.

Oog voor detail

Voor ons is het belangrijk dat wij een hoogwaardig product kunnen creëren en opleveren. Wij streven naar het maken van een product dat aan alle wensen en eisen van onze klanten voldoet. Onze klanten verwachten kwaliteit en dit is waar we bij DTT voor staan. Tijdens het app ontwikkeltraject wordt er zorgvuldig en nauwkeurig aan apps gewerkt. Met behulp van een workflow zijn alle functionaliteiten van de app in kaart gebracht. Dit biedt een totaaloverzicht van alle schermen voor de app. Er wordt tijdens de ontwikkeling van de app geen stap overgeslagen. De app wordt onder ander gecheckt op gebruikersvriendelijkheid, functionaliteit en bereikbaarheid. Binnen dit proces zijn zowel onze ervaren UI-designers als onze lead developers nauw betrokken.

Flexibele partner

DTT is een flexibele partner. Jij komt met het idee of concept en wij werken deze tot in de kleinste details uit. Naast het ontwikkelen van apps doen wij ook aan marketing, dit zodat de app zo goed mogelijk in de markt geplaatst wordt. Van marktonderzoek, marketingadvies tot het uitvoeren van de marketing campagne. DTT neemt je deze zorg graag uit handen. Wij staan altijd open voor de feedback van onze klanten, door kritisch te kijken en reflecteren naar ons eigen functioneren, streven we altijd naar een excellente klantervaring.

Hardwerkend en structureel

Bij DTT is structuur cruciaal. Zonder structuur is het lastig om een project staande te houden. In de loop der jaren hebben wij onze werkprocessen zo ingericht, dat onze projecten van A tot Z soepel verlopen. Hierin hebben onze projectmanagers een belangrijke rol. De sterke groei van ons bedrijf is daar merendeels aan te danken. Structureel werken, maar ook hard werken is van belang. Al onze werknemers zijn gedreven en tonen inzet. Er wordt gezegd dat de mensen het bedrijf maken. Voor DTT kan het niet beter worden verwoord. Benieuwd naar wat wij vinden van jouw app idee? Kom gerust langs en we bespreken de mogelijkheden. Wij delen graag onze visie op jouw idee en helpen graag mee deze uit te werken.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Augmented Reality app laten ontwikkelen in Amsterdam

 

DTT is een ervaren Augmented Reality app ontwikkelaar uit Amsterdam. Wij weten exact wat er op de markt speelt, zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Augmented Reality. Daarnaast adviseren we je graag over hoe je het beste de markt kunt betreden met je nieuwe app. Met een ervaren en competent team staan we je gedurende het hele app ontwikkeltraject bij. Met behulp van getalenteerde designers met oog voor detail zorgen wij ervoor dat uw app er straks mooi en gebruikersvriendelijk uitziet. Vervolgens zullen onze developers op een efficiciënte en vakkunduge methode de app ontwikkelen. Onze projectmanagers bewaken vervolgens de kwaliteit en deadlines van het project. Als klant houden we je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het project.

Een Augmented Reality applicatie laten maken? Kom gerust een keer langs bij ons op kantoor om de mogelijkheden te bespreken. We zijn gevestigd op de Sint Nicolaasstraat 9 te Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich op tien minuten loopafstand van het Centraal Station. Schroom niet om contact op te nemen, we staan altijd voor je klaar.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.