Augmented Reality applicatie laten maken

Augmented Reality applicatie laten maken

Wilt u een Augmented Reality applicatie laten maken? Zoekt u een bedrijf die deze app tot leven kan brengen? Bij DTT bent u aan het juiste adres. DTT beschikt over een getalenteerd team op het gebied van techniek en creativiteit. Bij DTT zijn de wensen van de klant erg belangrijk. Daarom wordt ervoor gezorgd dat het opgeleverde product naar behoren werkt en de wensen van de klant worden vervuld. Als full service app ontwikkelaar streven wij er naar om een app van hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Augmented Reality applicatie laten maken
Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Augmented Reality app ontwikkelaar

 

Met een professioneel en gedreven team, wordt er bij DTT voor gezorgd dat u een applicatie van hoogwaardige kwaliteit ontvangt. DTT is een app ontwikkelaar met oog op gebruikersvriendelijkheid en design. Tijdens het ontwikkelen van apps staan deze punten centraal. Augmented Reality is niet lang op de markt. Echter als een bedrijf dat veel talent in huis heeft, is het maken van een Augmented Reality applicatie die uw wensen vervuld, slechts een kwestie van tijd.

Ontwikkelaar met ervaring

Het team heeft met de jaren mee veel kennis en talent weten te vergaren. Dit kunt u terugzien in het succes van onze apps. Onze apps worden door de gebruikers zeer goed ontvangen. Graag verwijzen we u naar ons portfolio. Tevens kunt u in het portfolio lezen hoe andere opdrachtgevers de samenwerking met DTT hebben ondervonden.

DTT heeft al eerder te maken gekregen met Augmented Reality. Dit is in de vorm van de HyperSIS Augmented Reality app van het bedrijf Etteplan. Wij hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze app. Deze app maakt het gebruik van technische handleidingen nog makkelijker. Hiermee wordt het technische onderhoud voor allerlei soorten apparaten eenvoudiger. Voor onderhoud kun je met de de HyperSIS app een QR code op de zijkant van een apparaat scannen. Daarna richt je de camera van je handheld device op het apparaat. Je krijgt dan animaties, 3D afbeeldingen en tekst te zien. Zo wordt precies uitgelegd wat je moet doen en waar je alles kunt vinden. Op deze manier kan er snel en efficiënt gewerkt worden. Daarnaast hebben we ook de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

Oog voor detail

Voor ons is het belangrijk dat wij een hoogwaardig product kunnen creëren. Wij streven naar het maken van een product dat aan de wensen van onze klanten voldoet. Onze klanten verwachten kwaliteit en dat hun wensen in de app terug te zien zijn. Bij DTT wordt ervoor gezorgd dat een competent team aan de slag gaat. Tijdens het werkproces wordt er zorgvuldig en nauwkeurig aan de app gewerkt. Met behulp van een workflow zijn alle functionaliteiten van de app in kaart gebracht. Ook is er een overzicht van alle schermen voor de app. Er wordt tijdens de ontwikkeling van de app geen stap overgeslagen. De app wordt onder ander gecheckt op gebruikersvriendelijkheid, functionaliteit en bereikbaarheid. Alleen het beste voor de klant!

Flexibele partner

DTT is een flexibele partner. U hoeft alleen maar een concept aan te leveren en wij doen de rest. Naast het ontwikkelen van apps doen wij ook aan marketing. De app wordt gepromoot. Ook wordt u geholpen om de markt gemakkelijker te kunnen betreden. Wij luisteren graag naar de feedback van onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij als app ontwikkelaar onszelf verbeteren.

Hardwerkend en structureel

Bij DTT is structuur cruciaal. Zonder structuur is het lastig om een project staande te houden. Daarom werken wij via een methode die volgens ons echt werkt. De sterke groei van het bedrijf is daar merendeels aan te danken. Structureel werken, maar ook hard werken is van belang. Al onze werknemers zijn gedreven en tonen inzet. Er wordt gezegd dat de mensen het bedrijf maken. Voor DTT kan het niet beter worden verwoord. Het team dat bij DTT werkt, kan dat als geen ander. Als u met een opdracht komt, dan kijken wij naar alle mogelijkheden. Wij geven een eerlijk oordeel. U kunt ons daarmee vertrouwen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

BEDRIJFS-APPS

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

CONSUMENTEN APPS

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

WEB OPLOSSINGEN

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Augmented Reality app laten ontwikkelen in Amsterdam

 

DTT is een snelgroeiend bedrijf. DTT is ook een ervaren app ontwikkelaar. Wij weten wat er op de markt gebeurt. Wij weten ook hoe u in de markt kunt toetreden. DTT is zich bewust van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Met een ervaren team helpen wij u met het uitwerken van uw idee. Met behulp van getalenteerde designers zorgen wij ervoor dat uw app er zakelijk, eenvoudig en gebruikersvriendelijk uitziet. Uw Augmented Reality applicatie is dan binnen handbereik.

U bent bij het goede adres als u voor DTT kiest. Nog niet tevreden? Kom gerust een keer langs. Het bedrijf is gevestigd aan de Sint Nicolaasstraat te Amsterdam. Ons kantoor bevindt zich op tien minuten loopafstand van het Centraal Station. Bent u op zoek naar een hoogwaardig product? Zoek u meerwaarde voor uw bedrijf? Kijk niet verder! Laten wij uw Augmented Reality applicatie maken, neem nu contact op!

Apple development Android development HTML5 development Game development

REFERENTIES VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen, januari 2014

"We willen jullie graag nog wat meegeven:

  • Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"
referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie, januari 2015

"Voor ons populairste en bekendste Kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multmedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel en ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen Kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.