Augmented Reality game laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Augmented Reality game laten maken bij DTT

DTT heeft uitgebreide ervaring om jouw Augmented Reality game te maken en helpt je graag verder bij het creëren van een innovatieve en nieuwe app ervaring. De laatste jaren hebben wij opgemerkt hoe smartphones belangrijke schakels zijn om mensen en klanten te bereiken én te verbinden, met makkelijke toegang naar apps en games. De volgende stap in deze evolutie is Augmented Reality.

AR-applicaties combineren virtuele 3D animaties met objecten van jouw echte omgeving en achtergrond.

Op deze manier kunt je virtueel informatie, modellen, designs, of iedere andere projectie op een oppervlakte zetten. Hiervoor heb je alleen maar een smartphone en een AR app nodig.

Augmented Reality introduceert een nieuwe manier om gebruikers te bereiken. Naast de voordelen van traditionele apps en games, hebben AR-apps unieke voordelen en kansen voor innovatief gebruik. Met AR-technologie kun je fantastische werelden induiken en games in een nieuwe dimensie ontdekken. Door de app en camera van jouw smartphone wordt jouw omgeving een deel van de 3D spel wereld. Animaties en figuren worden op jouw omgeving geprojecteerd waardoor de grens tussen de virtuele en echte wereld lijken te verdwijnen. Bij beweging van jouw smartphone gaat de spel wereld mee en wordt die aangepast.

Zo heeft DTT bijvoorbeeld een spel ontwikkeld waarbij je de kapitein van een piratenschip bent! Bij Pirates & Privateers projecteer je een zee op een oppervlakte van jouw keuze (bijvoorbeeld een tafel) en navigeer je een schip door deze wereld, en ga je de strijd aan tegen andere schippen.

Bij een andere ontwikkeling van DTT, OSR Star Finder kun je een echte sterren constellatie op jouw mobiel weergeven. Richt jouw mobiel tegen de hemel en bekijk in 3D waar bekende sterren constellaties staan. Via deze app is het ook mogelijk jouw eigen ster te kopen en te benoemen! Het perfecte cadeautje!

De manieren waarop je AR kunt gebruiken zijn bijna eindeloos. Laat je fantasie in de vrije loop of neem gerust contact met ons op en dan gaan wij jou helpen met het maken van jouw Augmented Reality game app.

DTT de juiste partner

Het team van DTT heeft uitgebreide ervaring het maken van Augmented Reality apps. Ongeacht of je nu alleen nog maar een vaag idee hebt voor jouw gewenste app of ook als je alles al tot in de puntjes uitbedacht hebt, DTT kan je bij iedere fase van het app ontwikkeling proces begeleiden.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

AR game app ontwikkelaar in Amsterdam

DTT is een Augmented Reality game maker in het hart van Amsterdam. Wij hebben een groot portfolio van bedrijven die met ons hebben samengewerkt, zowel nationaal als internationaal. Met ruim 10 jaar ervaring is DTT jouw betrouwbare partner die uitstekende kwaliteit oplevert. Wij zijn pas klaar met een project wanneer je helemaal tevreden bent met de levering. Heb je nog vragen? Wij zouden je graag verder willen helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoon of email! 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.