DTT bij de EFDN conferentie in Londen

05.04.2019

DTT bij de EFDN conferentie in Londen

Op 27 maart 2019 was DTT aanwezig bij de 12e conferentie van EFDN in Stamford Bridge, thuishaven van de Londense club Chelsea FC. Het overkoepelende thema van de conferentie was: #MoreThanFootball. De kracht van voetbal reikt verder dan het veld en kan ook op sociaal- maatschappelijk vlak veel betekenen. In dit kader kwamen meer dan 150 afgevaardigden van Europese voetbalclubs bijeen om kennis en ervaringen te delen, te discussiëren over nieuwe trends en gezamenlijk oplossingen te vinden voor uitdagingen.

EFDN en DTT

Vooraanstaande vertegenwoordigers van clubs die aangesloten zijn bij EFDN presenteerden hun beste community programma’s en ‘best practice’. Verder waren er break- out sessions en roundtable sessies. Dit was een dag waarin de deelnemers nieuwe inzichten kregen over innovatieve programma’s, trends en inspirerende kansen.

DTT had ook een inbreng op deze conferentie, want samen met EFDN is er een mobiele app in de maak, welke een actieve en gezonde levensstijl van voetbalfans zal gaan promoten. Voetbalfans kunnen dan dankzij een ingebouwde stappenteller punten verdienen voor hun favoriete club. Clubs gaan zo (inter)nationaal de strijd met elkaar aan voor de titel 'gezondste voetbalclub van Europa'. Binnenkort meer!

Lees hier meer over het EFDN. DTT is EFDN Programme Partner van Active Fans. 

Hieronder volgt een sfeerimpressie: 

 

Meer over de samenwerking tussen EFDN en DTT

Welkom EFDN: Met trots verwelkomen we onze nieuwe opdrachtgever, EFDN (European Football for Development Network)!

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.