Succes op congres: Mobile Health 2016

7.10.2016

Succes op congres: Mobile Health 2016

DTT was gisteren, 6 oktober, met vijf man sterk vertegenwoordigd op het mHealth congres in de Jaarbeurs Utrecht. Dat bleef niet onopgemerkt! Jeffrey van Dijk presenteerde voor een volle zaal zijn visie op apps in de zorg. Dit terwijl de andere mHealth teamleden werden bestookt met prangende vragen bij de DTT stand.

Apps, e-learning en games 

De bezoekers van het uitverkochte mHealth event waren allen geïnteresseerd in combinatie zorg en technologie. Met praktijkvoorbeelden zoals Erasmus MC Clinical ChallengeRIVM TekenbeetiProvèn en Doula bevallingscoach was het dan ook niet gek dat onze presentatie in de belangstelling stond. Menig bezoeker toonde interesse voor de mogelijkheden voor e-learning, praktische oplossingen voor een specifieke doelgroep en de beveiliging van datagegevens. Kortom, een succesvolle dag: zelf kennis en kunde kunnen delen en van anderen tot ons mogen nemen. 

EenVandaag

Ken ik jou niet ergens van? YES! Niet langer een slechte openingszin; zelfs EenVandaag heeft onze stand gevonden. In het nieuwsitem Digitale dokter komt niet van de grond kun je de DTT stand spotten op minuut 1:55. Our very own two seconds of fame.

 

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.