Veiligheid voorop: Check your safety app

27.07.2016

Veiligheid voorop: Check your safety app

Bij DTT heeft het team geen zomerstop. Zo wordt er onder andere hard gewerkt aan de Check your Safety appDe app heeft als doel om de veiligheid bij schoonmaakprojecten en andere werkzaamheden te verbeteren. Een belangrijk en nobel streven. 

Risico's verkleinen doe je zo 

De hybride app oplossing kan de gebruiker verplichten veiligheidsprotocollen te doorlopen en te documenteren, belangrijk bijvoorbeeld voor de vereisten van ISO certificaten. Met de app stelt de opdrachtgever zeker dat het personeel op de hoogte is van de regelgeving rondom een bepaald project. Protocollen zoals LMRA, TRA en RI&E kan de gebruiker eenvoudig en efficiënt tot zich nemen. Is een symbool op de werkvloer niet gelijk helder? Met de symbolenzoeker is de betekenis ervan in no time bekend. Kortom: alle kennis om veilig van start te gaan is in huis!

Een ongeluk... 

Zit in een klein hoekje, inderdaad. Dus ook met Check your Safety kunnen ongevallen nog steeds voorkomen. An app to the resque. Zo kan de gebruiker namelijk incidenten melden. Dit gebeurt door het uploaden van foto's, een omschrijving en locatie van het incident. Vindt er een noodsituatie plaats? Zelfs dan heeft de Check your safety app het antwoord. In de app volgt de gebruiker een stappenplan om correct te handelen in een dergelijke situatie. 

Meer nieuws uit de DTT stal 

DTT vult haar zomervakantie met de ontwikkeling van vele prachtprojecten.
Waaronder de Hoes geocaching game, Aslan muziekschool app, iProvèn e-Health app en de Fruitbuit app voor het RIVM. 

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.