Game app maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Het laten maken van een game app

 

We hebben bij DTT al meerdere game app ideeën kunnen vertalen naar de meest succesvolle game apps, en wij doen dit met alle plezier ook voor jou. De creatieve professionals van DTT denken met de klant mee om vervolgens een concept perfect om te zetten naar aantrekkelijke games door onze gedreven ontwikkelaars. Voor een overzicht van ons werk verwijzen we je graag naar onze portfolio pagina.

Bij DTT begint een samenwerking altijd met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vanuit dit gesprek worden de mogelijkheden bekeken. Vervolgens wordt er een concept opgesteld. De klant geeft hier feedback op, en vervolgens wordt er gestart met de ontwikkeling van de game. Tijdens de ontwikkeling wordt de klant regelmatig op de hoogte gehouden, zodat er uiteindelijk een app wordt opgeleverd waar beide partijen trots op kunnen zijn.

Om jouw idee te realiseren stellen we een team beschikbaar dat jou gaat begeleiden in het hele proces van concept, het design, ontwikkeling en after-care. Tevens staan we je bij in het opzetten van een marketingplan ten opzichte van de game app. We hebben in het verleden apps ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Dat heeft ervoor gezorgd dat we ons ontwikkeld hebben tot multifunctioneel adviesbureau. Zo hebben we bijvoorbeeld de volgende apps ontwikkeld:

- De Krasloten December Kalender game. Deze door DTT ontwikkelde HTML5 game ziet eruit als een kerstvariant van het welbekende Flappy Bird. De gebruikers kunnen met een pinguin op en neer bewegen. Tegelijkertijd moet de gebruiker de kerstklokken zien te ontwijken om niet af te gaan. Het doel is om een zo hoog mogelijke score te halen door zoveel mogelijk kerstcadeaus te pakken met de pinguin. De Krasloten game is een HTML5 game die daarnaast gewrapt is als twee losse native apps voor Android en iPhone. Hierdoor is het bereik optimaal omdat de game zowel op web als in de App Store en Google Play Store te vinden is.

- De Middin Seksuele Voorlichtingsapp. Voor Middin heeft DTT een totaal concept ontwikkeld speciaal voor mensen met het syndroom van Down; van idee, user interface, design tot de uiteindelijke native iOS & Android app. Met de app voorziet Middin de gebruikersgroep van seksuele voorlichting. De app behandelt op speelse, maar ook volwassen wijze allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de seksualiteit bij mannen en vrouwen. Daarnaast komen onderwerpen als voorbehoedsmiddelen en SOA’s aan bod en kunnen vrouwen een push-notificatie instellen voor het op tijd slikken van de pil.

We streven er altijd naar om de mooiste games op te leveren. Echter, als we er niet zeker van zijn dat we dit streven kunnen nakomen, zullen we de opdracht niet accepteren. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je serieus behandeld wordt. Heb je een goed idee voor een game app, maar ben je zelf geen programmeur? Neem gerust contact met ons op via de telefoon of via de contactpagina. Wij zullen je vervolgens adviseren over de (on)mogelijkheden van uw app idee. Voor het laten maken van een game is DTT dan ook de juiste partner!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: App development Amsterdam

 

Als je op zoek bent naar een app ontwikkelaar in Amsterdam die in staat is jouw game app idee op een innovatieve en professionele manier te ontwikkelen, dan ben je bij DTT aan het juiste adres. Bij DTT beschikken we over ambitieuze en gedreven resources dat het hele traject pro-actief met u meedenkt.

DTT treed graag in de rol van sparring-partner. Op die manier denken we pro-actief met je mee en zullen we kritisch optreden op momenten dat dit nodig is. Zo weet je waar je aan toe bent, en komen we samen tot een sterk concept waar we allebei achter staan. Zo heeft jouw project de grootste kans van slagen. Bij het ontwikkelen van een concept is een onderbouwd marktonderzoek essentieel. Met dit onderzoek bepalen we de kritische succesfactoren en de grootste bedreigingen van een concept. Op deze manier zullen we ons focussen op de het succes en de bedreigingen elimineren. We streven er altijd naar om de mooiste games op te leveren. Echter, als we er niet zeker van zijn dat we dit streven kunnen nakomen, zullen we de opdracht niet accepteren. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je serieus behandeld wordt. Dit geeft gelijk onze kernwaarden aan: eerlijkheid en transparantie.

Ons kantoor is gevestigd vlak achter de Dam in het centrum Amsterdam. Wij nodigen je dan ook graag uit om te sparren over jouw app idee, wensen en behoeften. Met onze ervaring zijn wij snel in staat om te bepalen wat de exacte kansen van jouw app zijn. Neem gerust contact met ons op via telefoon of per mail. Een game app maken? DTT staat altijd voor u klaar!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.