Game app programmeur België

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Game app laten maken bij DTT

De ontwikkeling van uw game app bestaat uit drie verschillende fases. Deze fases zijn bedacht om uw game app innovatie, creativiteit en functionaliteit in te blazen. Deze drie fases zijn: Het marktonderzoek, de concept fase en ten slotte de realisatie.

Het eerste onderdeel aan bod is het marktonderzoek. In dit onderzoek wordt er onder andere gekeken naar de doelstellingen, het budget en de (on)mogelijkheden. Eerlijkheid is een van de kwaliteiten van DTT, want wij maken alleen apps waar wij zelf ook trots op kunnen zijn. Het marktonderzoek geeft ons inzicht en ideen in de marktpositie die de game app zou moeten aannemen. Verder worden ook de kenmerken van de doelgroepen geïdentificeerd en vertaald naar de benodigde functies voor de applicatie.

Tijdens de tweede fase, de conceptontwikkeling, zal het idee in leven worden gebracht door ons creatieve designteam. Dit wordt gedaan door middel van extensieve brainstormsessies die samen met het marktonderzoek worden samengebundeld tot de vormgeving van het idee. In deze fase wordt het idee uitgewerkt tot een volwaardig concept.

In de laatste fase, de realisatie, is het tijd om het concept leven in te blazen. De kans is groot dat u heeft gezocht naar: ‘game app programmeur België’, of een variant daarvan. Bij ons hebben we dan ook techneuten uit België in ons midden. Bij DTT vind u een mengelmoes aan personages met verscheidene kwaliteiten en vaardigheden. Onze programmeurs spreken alle benodigde technische talen om uw idee om te toveren in een hit in de app store.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Samenwerken met DTT

Wij bij DTT hebben al meerdere game app ideeën weten te vertalen naar de meest succesvolle game apps, dit doen wij dan ook met veel vreugde voor u. Onze creatieve professionals denken graag met u mee om vervolgens uw concept te transformeren tot een aantrekkelijke game door onze gedreven programmeurs.

Ons kantoor is vlak achter de Dam gevestigd in het hart van Amsterdam. Wij nodigen u dan ook graag uit om te sparren over uw game app idee, wensen en behoeften. Onze trouwe Krups XP 224010 zet heerlijke koffie. Is uw koffie ook zalig? Dan komen wij ook graag bij u op bezoek in België. En wie weet, misschien wordt uw game app binnenkort ook geëerd in ons portfolio.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.