Game app & web ontwikkelaar Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Game apps en web games

 

DTT is gespecialiseerd in conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van games, mobiele oplossingen en web oplossingen. Kortom, niet alleen de inhoudelijke technische kennis komt naar voren, maar ook de marketing van een product.

Dit snel groeiende full-service multimediabureau heeft al vele games mogen ontwikkelen voor verschillende klanten. Hierdoor heeft DTT al de nodige ervaring opgedaan. Bekijk gerust ons portfolio of bekijk de ervaringen van onze opdrachtgevers. Mocht u meer willen weten, bel gerust of kom langs op ons kantoor in Amsterdam.

Het proactieve en ervaren team van DTT is in staat om uw ideeën om te zetten in een succesvolle game. DTT ontwikkelt games op verschillende platformen en voor verschillende doelstellingen.  De games kunnen worden ontwikkeld voor apps voor iOS en Andriod en HTML5. Hiermee bekijken we wat de succesfactoren zijn voor een succesvolle game en hoe er een verdienmodel geïmplementeerd kan worden.

Nu denkt u misschien: dat klinkt interessant, maar zijn er concrete voorbeelden? Jazeker. Neem bijvoorbeeld de Krasloten December kalender game. Dit is een kersteditie van het bekende ‘flappy bird spel’ waar spelers zoveel mogelijk kerstcadeaus moeten verzamelen en kerstklokken moeten zien te ontwijken. De speler verdient punten met verzamelen van de kerstcadeaus, met als doel natuurlijk een zo hoog mogelijke high score behalen. Deze game is beschikbaar voor iOS, Android en HTML5. Een leuke entertainende game gericht om commerciële doelstellingen.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook ‘serious games’. Deze hebben educatieve doeleinden voor trainingen, recruitment, assessment gesprekken of productkennis. Wat is er nou leuker voor uw personeel dan zich te kunnen ontwikkelen via een game? Zo heeft DTT voor Porsche de Porsche e-learning game ontwikkeld. Deze app leert  de medewerkers van de toonaangevende autofabrikant op leerzame en grappige wijze hoe zij het gewenste service niveau kunnen bieden. Dit wordt gedaan in de vorm van vragen die zo snel mogelijk beantwoord moeten worden om het maximale aantal punten te scoren.

Ook niet onbelangrijk: de succesfactoren van uw game. Hier wordt in combinatie met de doelstellingen uitgebreid naar gekeken. Voor alle games is belangrijk: de fun factor. Het spel moet fijn zijn om naar te kijken, goed werken en de aandacht van de speler vast houden waardoor deze terug komt naar de game. Natuurlijk ook niet te vergeten is het belang van het gebruiksgemak: het is altijd een uitdaging om inhoud, features, design én de telefoon of de website goed te laten samengaan.

In sommige gevallen wilt u misschien geld verdienen met uw game. Het is natuurlijk al een hele uitdaging om een succesvolle game te lanceren, maar wat het nog spannender maakt is het implementeren van verdienmodellen.  Geld verdienen met games kan op verschillende manieren.  Zo kan er een prijs gevraagd worden voor de aankoop van de game, maar ook aankopen binnen de game zijn een handige manier om geld te verdienen.  Daarnaast is er de mogelijkheid om bedrijven te laten adverteren binnen uw game. Er zijn natuurlijk nog meer verdienmodellen die gebruikt kunnen worden, als u hier meer over wilt weten neem gerust contact  op met deze game ontwikkelaar Amsterdam.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Voordelen van game ontwikkelaar Amsterdam DTT

 

DTT biedt voor haar opdrachtgevers volledige begeleiding: van concept tot aan realisatie en marketing. Het team beschikt niet alleen over technische kennis, maar ook over marketingkennis waarmee uw product ook echt bij de bedoelde doelgroep komt. Een game kan nog zo origineel zijn, maar als er te weinig aandacht wordt besteed aan marketing wordt het product niet snel bekend bij uw doelgroep.

DTT is resultaatgericht: de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers worden nauwkeurig in de gaten worden gehouden. Omdat DTT over zoveel verschillende specialisaties beschikt wordt er voor een nieuwe opdracht een projectgroep samengesteld bestaande uit designers, programmeurs, marketeers en communicatiemedewerkers. Zo wordt uiteindelijk uw idee omgezet in een succesvolle dienst! De game industrie biedt vele mogelijkheden voor zowel commerciële als educatieve doelstellingen voor bedrijven en DTT weet precies hoe zij hierop in moet spelen. Sinds de oprichting in 2010 is DTT enorm gegroeid en in deze jaren hebben we veel ervaring op kunnen doen met verschillende uitdagende opdrachten en interessante opdrachtgevers. Resultaat is wat telt. Bij DTT wordt ervoor gezorgd dat er ook echt aan de wensen en eisen van de klant wordt voldaan. Als we nog niet tevreden zijn met het product, zal het ook nog niet gelanceerd worden.

Dus wilt u uw idee realiseren tot een succesvolle game? Neem contact op met deze game ontwikkelaar in Amsterdam en plan een vrijblijvend gesprek!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.