Game ontwikkelaar Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Game app ontwikkeling door DTT

 

Met ons gedegen en getalenteerde team hebben we inmiddels al diverse games mogen ontwikkelen, games waar we erg trots op zijn. Zo hebben we een game in samenwerking met de gemeente Amsterdam en citymarketing bureau Amsterdam Marketing ontwikkeld, een Poker game en zelfs een eigen AR-game. Meer weten?

I Amsterdam Maps & Routes (iOS & Android)

De gemeente Amsterdam wil graag de drukte van het toerisme verspreiden over de stad. Op dit moment bevindt de toerisme zich namelijk op een paar plekken, die altijd erg druk zijn. De gemeente neemt zelf maatregelen, maar bewoners en bedrijven konden ook ideeën voorleggen en die kans konden wij natuurlijk niet laten liggen!

Amsterdam staat natuurlijk bekent om de bootvaarten over de kanalen, de fietstochten door het centrum, het winkelen in de Kalverstraat of het bezoeken van de vele bekende musea. Maar de stad biedt nog veel meer; met deze app kun je ook de minder bekende, maar even leuke plekken van Amsterdam ontdekken! Want zeg nou zelf: de hele dag tussen andere toeristen lopen en in de rij staan gaat al snel vervelen!

De app is een geocoaching app waarbij de gebruiker door de stad wordt geleid door middel van vragen en spellen. Hierbij kan de speler kiezen welke buurt hij/zij graag wil verkennen. Zowel bekende als minder bekende bezienswaardigheden komen aan bod. Ook zijn er speciale challenges als de speler zich in de buurt van een bezienswaardigheid bevindt. Mocht je meer willen weten, neem dan hier een kijkje. Maar het leukste is natuurlijk om het zelf te proberen! De app is gratis te downloaden voor iOS en Android.

PokerConnect app (iOS, Android & Web)

De eerste poker app waarbij er cross-platform gespeeld kan worden tussen verschillende apparaten. Speel met je vrienden, gewoon vanaf je telefoon! Een nieuwe Nederlandse vinding: makkelijk te gebruiken, alle apparaten (Apple en Android) werken samen en nooit meer zelf de kaarten schudden. Mocht je meer willen weten, bekijk dan de eigen pagina van de app

Natuurlijk kunnen games ook gebruikt worden voor andere doeleinden zoals educatie. Zo kun je met een game bijvoorbeeld op een gemakkelijke en leuke manier je personeel of leerlingen trainen!

De Erasmus MC Clinical Challenge (iOS & Android)

Deze app geeft studenten geneeskunde de mogelijkheid om te oefenen op lichamelijke onderzoeken. Elke casus bestaat uit multiple choice vragen en beeldmateriaal  waarmee de student uiteindelijk onder tijdsdruk een diagnose moet stellen. Deze app is alleen beschikbaar voor studenten, voor meer informatie neem een kijkje op de eigen pagina van de app.

Wil je nog meer informatie over onze games of de andere diensten die wij aanbieden, bekijk gerust ons portfolio of neem contact met ons op.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Game app ontwikkeling door DTT

 

DTT is niet alleen een technisch ontwikkelclub, nee DTT biedt een full-service: van het uitwerken van je app idee tot aan de lancering van game en eventuele promotie. Met een jong team van designers, developers, online marketeers, testers en project managers wordt ervoor gezorgd dat jouw game aan niks ontbreekt. Van de conceptfase, het testen en tot de uiteindelijke promotie van je game. Bij DTT ben je er zeker van dat jouw wensen als opdrachtgever altijd centraal staan en dat ons team gepassioneerd de opdracht uitwerkt. Wil je meer weten over game ontwikkelaar Amsterdam, DTT? Neem dan snel contact op met deze game ontwikkelaar Amsterdam!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.