Home > Games ontwikkelaar

Games ontwikkelaar

Als games ontwikkelaar begrijpen wij dat het maken van een serious game geen spelletje is. Met specialisten op het gebied van o.a. strategie, concepting, E-learning en techniek zijn wij een full service dienstverlener wanneer het aankomt op het ontwikkelen van games. Met gamification helpen wij zowel overheden als bedrijven bij het behalen van hun educatieve- en commerciële doelstellingen. Jij wilt jouw doelgroep toch ook op een originele manier bereiken en aan jouw product of dienst binden?

Of het nu gaat om het leren pianospelen via een game, de klantvriendelijke houding onder je personeel verbeteren, of dat je jouw doelgroep simpelweg wilt vermaken met een entertainende game: DTT kan je wens realiseren. Bij DTT verliezen we nooit je doelstellingen uit het oog en zullen we je altijd adviseren over de voor- en nadelen van de door jouw gekozen oplossing.

We nemen onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle eindoplevering voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruikers. We geven advies op basis van een op maat uitgevoerd onderzoek. Na wederzijdse tevredenheid over het concept, de game-elementen en het design, gaan we over op de techniek. DTT: jouw full-service partner in games ontwikkeling.

Wil jij weten hoe je jouw doelgroep gemotiveerd krijgt om samen jouw doelen te bereiken? Neem contact op; hier begint het.

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.