Games Ontwikkeling

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen game app ontwikkelen bij DTT

 

Zoals eerder vermeld, is DTT door ontwikkeling van een aantal games voor grote bedrijven uitgegroeid tot een ervaren speler op de app markt. Het DTT team denkt mee met jouw concept voor een nieuwe game en gaat nadat alles rond is met veel plezier aan de slag met jouw opdracht. Op deze manier heeft DTT al meerdere pareltjes van games in de app store aan kunnen bieden waaronder: Pokerconnect, Hoes en de Porsche E-learning game. Met onze ervaring kunnen wij het mogelijk maken om jouw concept snel op te leveren zodat er direct gebruik van gemaakt kan worden door de doelgroep.

Kennis maken met DTT

 

Wanneer men een goed idee heeft over een nieuwe game app weten maar weinig mensen hoe ze dit idee leven in kunnen blazen. Bij DTT zorgen we er daarom voor dat er eerst op een goede manier kennis te maken om zo te zorgen voor een fijne omgang met de klant gedurende het ontwikkelproces. Na de kennismaking weten wij de ins en outs van het concept van de klant en kunnen wij de plus en minpunten opsommen. Wij zullen al jouw ideeën en voorkeuren in onze conceptversie opnemen en zo nodig aanvullen, zodat wij dit vervolgens kunnen verwerken in een eerste concept.

Meedenkend partner

 

Het bedenken van een origineel concept in de game industrie is tegenwoordig een lastig vraagstuk. Hoe kan men nog uitblinken in een app store waar al duizenden games te vinden zijn? Bij DTT willen wij voorkomen dat een game app flopt en daarom voorzien wij onze klanten van advies en denken wij gedurende het gehele proces mee. Ons team kent de geheimen en valkuilen van de game industrie en deelt deze graag met opdrachtgevers die een game app willen laten ontwikkelen door DTT. Op deze manier heeft een game app een veel grotere kans van slagen!

 

DTT als fullservice bureau

 

Nadat we de koppen bij elkaar hebben gestoken, komen wij tot een concept dat uitgewerkt kan worden op de werkvloer van DTT. Na dit proces bekijken wij of er nog mankementen zijn door het testen van de game. In overleg met de opdrachtgever wordt besloten of de applicatie klaar is en voldoet aan de verwachtingen. Het DTT team zorgt er vervolgens voor dat jouw app beschikbaar wordt in app stores naar keuze. Zo kan de doelgroep jouw game direct gebruiken. DTT is een fullservice mediabureau met als voornaamste doel het leveren van kwaliteit. Een aangeleverd concept wordt geheel door het DTT team ontwikkeld waarna er meteen gebruik van kan worden gemaakt. Er komt dus geen derde partij aan bod. Wij leveren niks op als wij denken dat het niet ‘app store ready’ is. Ben je opzoek naar een game van hoge kwaliteit dan ben je bij DTT bij het juiste adres.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Game ontwikkelen bij DTT

 

DTT is jouw partner als het gaat om de ontwikkeling van een game app. Bij DTT zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van game apps voor iPhone, iPad, Android en HTML5. Bij DTT hebben we de ervaring en benodigdheden om een game app concept te bedenken, animaties te ontwikkelen en dit alles uit te werken tot een goed werkende game. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten met verschillende achtergronden die met een frisse blik naar projecten kijken. Wij denken met jou mee en adviseren op plekken waar nodig. Ieder project wordt met veel plezier en energie opgepakt wat resulteert in mooie uitkomsten. Wij gaan graag samen met jou aan de slag om jouw app idee te realiseren. Heb jij een goed idee en wil je inventariseren naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op of breng een bezoekje aan ons kantoor in het centrum van Amsterdam. DTT is jouw partner in game app ontwikkeling.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.