Home > Over DTT > Vacatures

iOS development stage

iOS development stage

DTT is op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde iOS ontwikkelaar stagiaires. Tijdens je stage werk je als iOS ontwikkelaar aan prachtig vormgegeven en succesvolle (inter)nationale mobiele applicaties, binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers. Deze stage sluit goed aan bij de opleidingen Applicatie Ontwikkelaar, ICT Software Engineering, Software Development, ICT, Informatica, Mobile Development en andere opleidingen in deze richtingen.

Wat doet DTT?

Wij zijn gespecialiseerd in het conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van mobiele oplossingen, web oplossingen en games. Een full service multimediabureau, waar het resultaat telt. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je oplossingen voor bedrijven als BAM, KPMG, ING Bank, Staatsloterij, Erasmus MC, en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Jouw stage bij DTT

Tijdens je stage bij DTT krijg je de vrijheid om jouw talent verder te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om mee te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en daarnaast zal je bestaande oplossingen optimaliseren. Vanaf dag één werk je aan mooie projecten. Geen fictieve opdrachten als je stage loopt bij DTT! Echt werk dat in de app stores of online te vinden is. Werk dat in potentie door miljoenen gebruikers wordt gebruikt. Wanneer je goed presteert tijdens je stage, dan garandeert DTT je een (bij)baan na de afloop van je stage.

Functie eisen

 • Minimaal mbo werk- en/of denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je kunt werken met deadlines
 • Kennis van programmeertalen als SWIFT en/of Objective-C (SQL en PHP zijn een pré) 
 • Een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)
 • Je kunt goed samenwerken in teamverband

Wat wij bieden

 • Een uitdagende rol in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf dicht bij Amsterdam Centraal
 • Verantwoordelijkheid en initiatief: je hebt als stagiair ‘echte’ verantwoordelijkheid zoals alle andere medewerkers en de mogelijkheid om van goede ideeën echt het verschil te maken
 • Ontwikkelingsmogelijkheid in werken met Firebase en Third Party-API Integratie
 • Een marktconforme stagevergoeding
 • Te gekke vrijdagmiddagborrels (met pizza of patat) en team socials
 • Inspirerende kennissessies over verschillende onderwerpen
 • Een goed gevulde keuken voor lunch en tussendoortjes

Hebben we nog steeds je aandacht? Wacht dan niet langer. Als jij graag onderdeel wil zijn van een snel groeiend en dynamische start-up, enthousiast wordt van apps en wil bijdragen aan de ontwikkeling van mooie producten, dan zijn wij het juiste stagebedrijf voor jou. DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Staat een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer jou op het lijf geschreven? DTT biedt jou een marktconforme stagevergoeding en belangrijker nog: de kans om je snel te ontwikkelen en een werkelijke bijdrage aan onze groei te leveren.

Neem contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Leuk weetje: wij zijn door de ECABO officieel erkend als leerwerkbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over een stage bij DTT:

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.
DTT vervult de rol van support coach.
Meer succesverhalen over DTT.
Bekijk hier een foto-impressie van je toekomstige werkomgeving.

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.