Management en Business game

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen management en business game laten maken bij DTT

 

Een management en business game laten maken bij DTT kent veel voordelen. Door onze ruime ervaring in management en business games weten wij precies hoe wij de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers in vervulling kunnen brengen. Steeds meer bedrijven zetten management en business games in om zo bedrijfsprocessen te optimaliseren. Bij DTT beschikken wij over een team dat graag met je meedenkt over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een management en business game. Onze ervaren ontwikkelaars zijn in staat management en business games te ontwikkelen voor alle platformen: iOSAndroid en HTML5. Enkele voorbeelden van management en business games ontwikkeld door DTT:

Voor Porsche is er een E-learning game gerealiseerd die verkopers van Porsche op een leerzame en grappige wijze informatie geeft over het gewenste service niveau binnen Porsche. In ieder level worden daarbij vragen aan de Porsche medewerker gesteld. Deze moeten zo snel mogelijk beantwoord worden om het maximale aantal punten te scoren. Daarnaast worden er ook highscores bijgehouden en kan er per vestiging worden bekeken wie de hoogste score heeft behaald. Op deze wijze worden medewerkers op een efficiënte en laagdrempelige wijze bekend gemaakt met de service die Porsche voor ogen heeft.

In samenwerking met de ING is er gewerkt aan een game app met een significante ‘fun factor’, dit ter ondersteuning van de ING Marketingdag. De ING Marketingdag app bestaat uit verschillende onderdelen; de kennismakingsronde, de kennisquiz, de marketing awards en een woordenspel afgeleid van het populaire televisieprogramma ‘De slimste mens’. Het kennisquiz onderdeel van de app leidt de teams langs uitdagende en grappige vragen. Met de juiste antwoorden kunnen de teams punten scoren. De teams moeten wel snel zijn, want er bestaat een tijdslimiet voor ieder onderdeel van de Marketingdag app. Deze punten, de rankings en andere relevante informatie, zijn allemaal ‘live’ inzichtelijk (via een admin panel) voor de organisatie van de ING Marketing dag.

DTT heeft in samenwerking met Bazelmans AVR een game ontwikkeld voor St. Jude Medical. De game is ingezet op de EuroPCR beurs in Parijs. De game bestaat uit een medische kennisquiz waarin atsen telkens een medische kwestie krijgen voorgelegd middels tekst, afbeeldingen en video’s. Hierop moeten zij beslissen of de patiënt in kwestie wel of niet moet worden behandeld. Op het grote scherm van de beursstand worden de scores direct getoond zodat de bezoekers van de beurs direct hun betaalde scores kunnen terugzien.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Management & Business game laten maken

 

Wil je op een innovatieve en intrigerende manier communiceren of medewerkers informeren over de laatste (bedrijfs)ontwikkelingen? Dit kan bijvoorbeeld door op spelende wijs de nieuwe bedrijfsstrategieën of (vernieuwde) missie en visie van uw bedrijf te presenteren middels een game. DTT is de juiste partner om je verder te helpen.

Bij DTT maken we management en business games op maat. Wij denken graag met jou mee over de mogelijkheden en gaan ook dieper in op de onmogelijkheden van uw game. Wil je een management & business game laten maken? Neem dan gerust contact met ons op en laat je adviseren over een management en business game.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.