Mobiele game laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT jouw mobiele game ontwikkelaar

Een mobiele game laten maken door DTT levert je vele voordelen op. Wij bieden namelijk een full-service dienstverlening. Wij zullen je het gehele traject goed begeleiden, van concept tot aan de app stores. Met deze aanpak kunnen we de kwaliteit van de mobiele game goed waarborgen. Met dank aan deze werkwijze hebben we veel tevreden opdrachtgevers en een uitgebreid portofolio.

Gamification is een krachtig middel dat kan worden toegepast op E-learning, maar ook voor commerciële doeleinden erg waardevol is. Met de implementatie van spelprincipes en speeltechnieken wordt menselijk gedrag op een positieve manier aangestuurd. Hierdoor wordt leren een stuk laagdrempeliger en is het mogelijk om de boodschap van jouw merk op een aansprekende manier over te brengen op doelgroep. Als bewaker van jouw (commerciële) doelstellingen denken we graag mee over hoe we gamification in kunnen zetten om jouw doelgroep op een unieke manier te bereiken en te stimuleren.

Verschillende opdrachtgevers hebben al een mobiele game laten maken door DTT. Dit heeft ons de kans gegeven om verschillende mooie mobiele games te ontwikkelen:

KvK Import Game e-learning app

Het doel van deze game was om ondernemers spelenderwijs meer te leren over het importeren van goederen. Door importmissies met succes af te ronden ontvangt de gebruiker punten. In een nationale ranglijst is voor de gebruiker te zien hoe die scoort ten opzichte van andere gebruikers. Dit creëert een competitief element waarmee de gebruiker gestimuleerd wordt om meer importmissies te voltooien.

VakantieVeilingen Kras game

Voor VakantieVeilingen is er een Kras game ontwikkeld. In deze app kunnen gebruikers prijzen winnen door het openen van krasloten. Dit is een erg simpel spelprincipe, maar wel erg succesvol.

DTT biedt een legio aan mogelijkheden om een mobiele game te laten maken. Van een simpele krasgame tot een grafisch krachtige VR-game, alles is te realiseren. Samen kijken we naar wat de beste oplossing is om de educatieve- of commerciële doelstellingen van jouw bedrijf te bereiken.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een mobiele game laten maken door DTT

Een mobiele game laten maken om de educatieve- of commerciële doelstelling van jouw bedrijf te bereiken? Daarvoor is DTT de aangewezen strategische partner. Met ons multidisciplinaire team van onder meer designers, developers en marketeers kunnen wij jou een full-service dienstverlening aanbieden. Van A tot Z zullen wij jouw begeleiden in het gehele ontwikkeltraject van de mobiele game. Verder is onze manier van communiceren open en transparant, dit houdt in dat je altijd op de hoogte gehouden wordt van deadlines, ontwikkelingen en veranderingen. Zo worden ongewenste verassingen voorkomen en blijft er altijd wel de ruimte om feedback te geven. 

Neem vandaag nog contact op met DTT voor een vrijblijvende afspraak en bespreek met ons de mogelijkheden van jouw mobiele game.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.