Mobiele game maker Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Mobiele games maken in Amsterdam

 

Als het om mobiele games gaat, weet DTT alles over de ontwikkeling. Om uw game te realiseren nemen wij samen met u het gehele ontwerpproces door, van begin tot eind. Met behulp van onder andere Unity en Xamarin ontwikkelen wij uw mobiele games voor iPhone, Android en HTML5. DTT kan dus voor verschillende platformen games ontwikkelen. Dat is gunstig voor de klant, door het bereik van een groter publiek. Zo kunnen meer mensen profiteren van uw game.

DTT heeft al verscheidende projecten uitgevoerd. De games die in deze projecten zijn ontwikkeld, zijn positief ontvangen door onze klanten. Deze games kunnen als inspiratie dienen voor de uitbreiding van uw mobiele game idee. De games zijn hieronder uitgelicht:

De Krasloten December game, ontwikkeld voor de De Lotto, heeft als doel om een zo hoog mogelijke score te behalen. Dit wordt gedaan door het verzamelen van kerstcadeaus die de gebruiker punten geven. De game speelt zich af in een sneeuwlandschap, het thema van de game.  De gebruiker bestuurt een pinguïn. Tijdens het verzamelen van kerstcadeaus moet men oppassen voor kerstvlokken: raakt u er een, dan is het game over.

Listen & Play brengt pianospelen naar mobile devices. De app maakt het mogelijk om piano spelen op een speelse en educatieve wijze te leren. Het concept is ontstaan uit het idee dat gehoor leidend dient te zijn. Daarom kan men met Listen & Play piano spelen zonder het lezen van muzieknoten. Met behulp van een ‘echt’ toetsenbord kan een gebruiker verschillende liedjes oefenen. De Listen & Play app leert de gebruiker piano spelen op zijn eigen tempo en niveau. Er is virtuele ondersteuning. Zo ontvangt de gebruiker tips over timing, toetsen en de eerste noten. Bovendien is er een schildpadmodus waarmee de snelheid van een lied vertraagd wordt, erg handig als het even niet goed gaat.

De Porsche E-learning game geeft de verkopers van Porsche op leerzame en grappige wijze informatie over het gewenste service-niveau binnen Porsche. Een effectieve en klantvriendelijke service is belangrijk voor de verkoop van Porsche sportauto’s. De game werkt simpel. In ieder level worden vragen aan de Porsche medewerkers gesteld. De medewerkers moeten alle vragen zo snel mogelijk beantwoorden voor het behalen van een maximale score. Per vestiging wordt er een high score bijgehouden. Medewerkers worden zo geactiveerd om de gewenste service van Porsche toe te passen. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: mobiele game ontwikkelaar Amsterdam

 

DTT beschikt over de expertise om een mobiele game tot leven te brengen. We denken mee met de klant, bieden advies over verbeteringen van het app idee en produceren workflows zodat de klant een duidelijk beeld van de functionaliteiten krijgt. Dit alles maakt deel uit van een strak uitgelijnd project. We doen ons best om aan de wensen van de klant te voldoen. Dat kunt u zien bij referenties over door DTT ontwikkelde games. Voorbeelden hiervan zijn de Krasloten December game, Listen & Play en de Porsche e-learning game. 

Geïnteresseerd in onze service? Neem dan gerust contact op. U kunt ons bereiken via telefoon of e-mail. Wilt u een keer langskomen? U kunt gemakkelijk een afspraak maken voor een bezoek aan ons kantoor. We hebben heerlijke koffie klaar staan. Ons kantoor is gevestigd aan de Sint Nicolaasstraat 9 te Amsterdam. Het kantoor is op 10 minuten loopafstand vanaf het Centraal Station. Bij DTT kunt u uw nieuwe mobiele game in Amsterdam laten ontwikkelen!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.