Mobiele games ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Mobiele games laten ontwikkelen door DTT

 

Ook voor organisaties is het interessant om te kijken naar het laten ontwikkelen van een game app om educatieve en commerciële doelstellingen te behalen. Door gamification krijgen meer corporate instellingen belangstelling in het laten ontwikkelen van een game applicatie. Wij kunnen uw context van informatie in een aantrekkelijke game plaatsen om zo de informatie gemakkelijk over te brengen aan uw doelgroep, zowel intern als extern van de organisatie. Wilt u lezen hoe andere organisaties de samenwerking met DTT ervaren? Lees onze referenties.

DTT biedt een full-service aanpak aan. Dat betekent voor ons dat we graag betrokken zijn en blijven gedurende het gehele traject. Wij denken na over hoe uw idee het beste gepositioneerd kan worden op de markt, hoe de gebruiker de beste ervaring beleeft en hoe uw applicatie zo succesvol kan zijn zoals u dat wilt. Om dergelijke vragen te beantwoorden doen wij onze eigen onderzoeken, door een ervaren team dat alles eraan voor een optimaal resultaat. Ons team bestaat grotendeels uit talentvolle jonge strategen, marketeers, developers en vormgevers die altijd op zoek zijn naar vernieuwing. Daarom kan u bij DTT verzekerd zijn dat uw game app to-be in innovatieve handen is. 

Wij onderscheiden bij de ontwikkeling van een game applicatie 3 stadia: de onderzoeksfase, de conceptontwikkeling en de realisatiefase.

In de onderzoeksfase checken wij samen met u of het budget de doelstellingen kan behalen. Om de levensvatbaarheid van uw idee te controleren, doen we onderzoek naar de branche, de concurrenten en de doelgroep. Hieruit halen wij ook inspiratie om de relevantste functionaliteiten op een rij te zetten voor uw applicatie.

Om een beter beeld te geven van het uiterlijk van de applicatie, gaat het designteam aan de slag in de conceptontwikkelingsfase. Bij deze de fase is de brainstormsessie van groot belang om de app een unieke feeling te geven.

Onze developers wekken in de laatste ontwikkelingsfase ideeën en designs tot leven. Zij hebben ervaring in PHP, CSS, Java Objective-C of Swift: alles wat u nodig hebt om een iOS, Android of HTML5 game app te ontwikkelen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: ervaren game app ontwikkelaar Amsterdam

 

Als u benieuwd bent naar apps die we eerder hebben ontwikkeld, kijk dan in ons portfolio. Dat is voor wat ons betreft het bewijs naar u om aan te tonen dat wij als ervaren app ontwikkelaar in staat zijn om een breed scala aan diverse (game) apps te ontwikkelen. Hoort uw applicatie ook tussen dat rijtje? Wij zijn er voor complexe en simplistische game apps, fun en E-learning apps, dus schroom niet om uw idee vrijblijvend met ons te delen.

Wij reflecteren eerlijk op de haalbaarheid en zijn eerlijk over hoe toereikend uw budget is. Bel ons eens of kom langs op ons kantoor in hartje Amsterdam, hoe het u uitkomt. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.