Online marketing stage Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Over een (Online) Marketing stage bij DTT

 

Als online marketing stagiair heb je veel afwisselende taken. Dat maakt het een hele brede en diverse stage, waar je veel ruimte en kansen krijgt om zoveel mogelijk te leren. Bovendien worden jouw producten (zoals teksten en onderzoeken) ook écht gebruikt, dat is pas waardering voor je werk!

DTT biedt een stageplek voor een getalenteerde online marketing stagiaire. Als je nieuwsgierig bent aangelegd en getalenteerd bent, dan zijn wij zeker een match! Bij DTT kom je in een jonge, dynamische omgeving terecht waar je aan veel mooie projecten werkt. Je draagt bij aan ons team en bent een belangrijke schakel hierin. Als online marketing stagiair ben je samen met de marketingmanager bezig om de verschillende producten en diensten van DTT en klanten bekendheid te geven, op allerlei verschillende manieren. Je wordt bij het hele project betrokken en maakt een product van begin tot eind mee, zo weet je precies waar je het over hebt bij de publicatie!

In het kort:

 • een uitdagende stage in het vakgebied online marketing;
 • promoties schrijven, onderzoeken, tekstschrijven en leren werken met CMS;
 • veelzijdigheid in je werkzaamheden, een dag is nooit hetzelfde;
 • gratis lunch, fruit en drinken en op vrijdagavond pizza en bier;
 • een stageperiode vanaf drie maanden;
 • stagelopen in het hart van de bruisende stad Amsterdam, tussen de Dam en Centraal station;
 • een welverdiende stagevergoeding.

Een dag van een online marketing stagiair is zeer divers ingedeeld. Een belangrijke werkzaamheid die je gaat verrichten is marketingcommunicatie strategieën opstellen. Jouw ideeën kunnen voor ons net dat ene zetje in de juiste richting zijn, daarom is jouw mening en inzicht net zo belangrijk.

Ook leer je marketingactiviteiten te meten met bijvoorbeeld Google Analytics. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de laatste trends en weet jij daar optimaal gebruik van te maken om DTT te helpen. Daarnaast doe je markt- en concurrentieonderzoek voor potentiële nieuwe klanten en voor DTT. Om onze websites zo vindbaar mogelijk te maken leer je hoe je zoekmachinevriendelijke teksten moet schrijven. Blogs schrijven is ook een onderdeel hiervan. En ja, je teksten komen echt op onze website! Dit kan zich uiten in grote teksten vol informatie of juist in korte pakkende teksten, als promotiemateriaal.

Last but definitely not least; apps testen. Je bevind je bij DTT in een wereld van apps. Aan het ene bureau wordt gewerkt aan de codes en technische snufjes voor de app terwijl aan de tafel achter je weer mensen bezig zijn met een prachtig design. Als de app dan eenmaal klaar is, moet deze getest worden. Als app tester verplaats jij je in een onafhankelijke gebruiker, een potentiële gebruiker die de app misschien wel wil downloaden. Je hebt een frisse en neutrale kijk op de app, je weet immers nog niet wat voor functies deze heeft. Daardoor zal je snel de fouten en ongemakken eruit halen en daarmee help je de rest van het team weer.

Do you have what it takes?
De onderstaande punten verwachten wij van jou als online marketing stagiair:

 • je hebt affiniteit met marketingcommunicatie en content creatie;
 • je hebt een proactieve houding en toont initiatief;
 • je bent leergierig, meedenkend en zelfstandig;
 • je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Dit uit zich in foutloos taalgebruik;
 • je volgt een studie op HBO/WO-niveau. 

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Online marketing stage in Amsterdam

 

Het professionele team van DTT heeft al jarenlang ervaring met het begeleiden van stagiaires voor verschillende functies. Ieder DTTeam lid heeft zich gespecialiseerd op zijn of haar eigen vakgebied. Zo halen we het beste uit iedereen. Het mooie van een stage bij DTT is dat als we echt tevreden over je zijn, we je mogelijk een (bij)baan aanbieden en je dus tijdens je stage al in ons team aan het mengen bent. We beschouwen je niet als ‘maar een stagiair’, je hoort er vanaf dag 1 al helemaal tussen! Zie je het al helemaal zitten? Stuur dan jouw CV en motivatie naar hr@d-tt.nl.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.