Home > Over DTT > Vacatures

Strategie en New Business afstudeerstage

Strategie en New Business afstudeerstage

Zijn het scherpstellen van pitch documenten en het meedenken over (internationale) positioneringsvraagstukken bezigheden waar jij warm van wordt? Kortom, ben jij de strategie en new business duizendpoot die wij zoeken? Lees dan snel verder. DTT is op zoek naar een gemotiveerde Strategie & New Business stagiair die uitdagingen niet uit de weg gaat. Stagelopen bij DTT betekent stagelopen in een jonge, dynamische omgeving waar je aan veel innovatieve projecten werkt.

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Wat doet DTT?

Wij zijn gespecialiseerd in het conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van mobiele oplossingen, web oplossingen en games. Een full service multimediabureau, waar het resultaat telt. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je oplossingen voor bedrijven als BAMKPMGING BankStaatsloterijErasmus MC, en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Strategie en New Business afstudeerstage in het kort

Tijdens je stage bij DTT krijg je de vrijheid om jouw talent verder te ontwikkelen. Als stagiair(e) ben je bezig met marktonderzoek voor ons eigen bedrijf of als onderdeel van een klantopdracht. Je bent verantwoordelijk voor de content en creatie voor publicaties op social media en websites. Je denkt mee over (social) marketingcommunicatie strategieën en je draagt bij aan alle commerciële activiteiten van DTT en haar opdrachtgevers. Ook krijg je bij DTT de kans om de nieuwste apps als eerst te testen waarna je jouw bevindingen erop los kan laten. Je brengt daarnaast drivenieuwsgierigheid en een positieve attitude mee.

Zowel in teamverband als individueel ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van concepten, marketingcommunicatie, onderzoek, positionering vraagstukken en social media uitingen van en voor nieuwe app concepten. Binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers krijg je de kans om mee te werken aan verschillende innovatieve projecten. Geen fictieve opdrachten als je stage loopt bij DTT! Echt werk dat in de app stores te vinden is. Werk dat in potentie door miljoenen gebruikers wordt gedownload. Wanneer je goed presteert tijdens je stage, dan garandeert DTT je een (bij)baan na afloop van je stage.

Jouw afstudeeronderzoek bij DTT

Voor jouw afstudeerstage hebben wij het volgende strategische vraagstuk openstaan: DTT krijgt momenteel aandacht van partijen en klanten uit het buitenland. DTT zou graag een vaste stroom aan aandacht en werken ontvangen vanuit het buitenland. Kortom, een internationale positioneringsstrategie. 

Concrete aspecten van de afstudeeropdracht:

 • Hoe positioneren andere app bedrijven zich met succes als 'internationaal leverancier'?
 • Hoe ziet markt van 'internationale (high-end) klanten' van app/digitale oplossingen eruit?
 • Hoe zou DTT haar internationale positionering moeten verbeteren met het oog op het aantrekken van new business vanuit het buitenland?

Een afstudeeropdracht bij DTT zal zich vormen rondom de bovenstaande punten.

Functie eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Affiniteit met social media marketing, content creatie en mobiele oplossingen
 • Je bent nieuwsgierig, meedenkend en zelfstandig
 • Oog voor detail (secuur)
 • Een vlotte pen in Nederlands en Engels
 • Je kunt werken met deadlines en samenwerken in teamverband
 • Een proactieve flexibele houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)

Wat wij bieden

 • Een uitdagende rol in een snelgroeiend en dynamisch bedrijf in hartje Amsterdam
 • Werken in een gaaf kantoor
 • Verantwoordelijkheid en initiatief: veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om met goede ideeën echt het verschil te maken
 • Te gekke vrijdagmiddagborrels (met pizza of patat) en team socials
 • Inspirerende kennissessies over verschillende onderwerpen
 • Een goed gevulde keuken voor lunch en tussendoortjes
 • En uiteraard een stagevergoeding

Hebben we nog steeds je aandacht? Wacht dan niet langer. Als jij graag onderdeel wil zijn van een snel groeiend en dynamische start-up, enthousiast wordt van apps en wil bijdragen aan de ontwikkeling van mooie producten, dan zijn wij het juiste stagebedrijf voor jou. DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Staat een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer jou op het lijf geschreven? DTT biedt jou een marktconforme stagevergoeding en belangrijker nog: de kans om je snel te ontwikkelen en een werkelijke bijdrage aan onze groei te leveren.

Naast een afstudeerstage hebben wij ook een vacature voor de Strategie & New Business meewerkstage.

Neem contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar apply@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Leuk weetje: wij zijn door de ECABO officieel erkend als leerwerkbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over een stage bij DTT:

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.
DTT vervult de rol van support coach.
Meer succesverhalen over DTT.
Bekijk hier een foto-impressie van je toekomstige werkomgeving.
Volg ons op Instagram.
Onze samenwerking met Coke TV.

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.