Unity development stage

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Je stage als Unity developer bij DTT 

DTT is op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde Unity development stagiaires. Weet jij precies hoe je met deze veelzijdige game engine de mooiste (game) apps kunt maken? Tijdens je stage krijg je de vrijheid en kans om je talent verder te ontwikkelen.

Binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers krijg je de kans om mee te werken aan verschillende innovatieve projecten. Velen gingen je voor, zo hebben zij speciaal voor jou een recensie achtergelaten, waar je kunt lezen wat stagiaires over hun stageperiode DTT zeggen.

DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je apps voor bedrijven als BAM, FOX Sports, De Lotto, KPMG, ING Bank en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Om bij ons stage te komen lopen verwachten wij een aantal dingen van je:

  • je hebt ervaring met Unity en/of andere game engines;
  • je hebt een goede beheersing van C# (idealiter i.c.m. Unity); 
  • basiskennis van (3D) ontwerpen en/of animatie is een voordeel;
  • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
  • je kunt werken met deadlines;
  • je hebt een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail);
  • je kunt goed samenwerken in teamverband;

DTT bied jou per direct een uitdagende en leerzame Unity development stage. Een dynamische, internationale en groeiend bedrijf met jonge collega's. Een werkplek om jouw talenten (nog) verder te ontwikkelen. Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng.  Wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Aantrekkelijke stagevergoeding met de mogelijkheid tot een (parttime) baan na je stage.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Je Unity skills ontwikkelen bij DTT in Amsterdam

 

DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Zoek jij in een stage een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer? Neem dan contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134. Wie weet loop jij je Unity development stage wel bij DTT!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.