Home > Over DTT > Vacatures

Unity development stage

Unity development stage

DTT is op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde Unity development stagiaires. Bij DTT werk je aan prachtig gedesignde en succesvolle (inter)nationale mobiele applicaties. Binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers krijg je de kans om mee te werken aan verschillende innovatieve projecten! 

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Wat doet DTT?

DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je apps voor bedrijven als BAM, FOX Sports, De Lotto, KPMG, ING Bank en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een talent, die sterk resultaatgericht, energiek en secuur te werk gaat. Bij DTT krijg je de vrijheid en kans om je talent verder te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid de leiding te nemen bij de ontwikkeling van nieuwe apps en games, daarnaast zal je bestaande apps en games optimaliseren.

Functie eisen:

  • Ervaring met Unity en/of andere game engines
  • Goede beheersing van C# (idealiter i.c.m. Unity) 
  • Basiskennis van (3D) ontwerpen en/of animatie is een voordeel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je kunt werken met deadlines
  • Een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)
  • Je kunt goed samenwerken in teamverband

Wat bieden wij jou?

Per direct een uitdagende en leerzame stage. Een dynamische, internationale en groeiend bedrijf met jonge collega's. Een werkplek om jouw talenten (nog) verder te ontwikkelen. Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng.  Wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Aantrekkelijke stagevergoeding met de mogelijkheid tot een (parttime) baan na je stage.

DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Zoek jij in een stage een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer? Neem dan contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Meer weten over stage lopen bij DTT? Game developer Tom en lead Android developer Jeffrey delen graag hun ervaringen. Bekijk de video’s hier. 

Leuk weetje: wij zijn door de ECABO officieel erkend als leerwerkbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.