Virtual Reality game laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Virtual Reality game maken

Met Virtual Reality (VR) kunnen levensechte games worden gemaakt, waarmee gebruikers met een VR-headset en smartphone een complete game ervaring hebben. In de game kan de gebruiker elk denkbaar karakter zijn: een actieheld, beroemdheid, sporter, of heel iets anders.

VR kan naast games ook gebruikt worden voor apps. Zo kan VR in trainingsapps informatie makkelijk verduidelijken. Een voorbeeld van een VR-app die door DTT ontwikkeld is, is de Vita Talalay Virtual Reality training app. In deze app wordt de gebruiker op een interactieve manier geïnformeerd over het ontwikkelingsproces van matrassen van Vita Talalay (ook bekend als Radium Foam). Tijdens een presentatie heeft de presentator een aparte app die gekoppeld is aan de gebruikersapp, waarmee hij of zij controle heeft over de video’s en VR-content. Zo wordt de app actief ingezet tijdens presentaties en verduidelijkt het de informatie met behulp van VR.

Virtual reality en augmented reality worden vaak door elkaar gehaald. Het verschil tussen de twee is dat bij VR een speler volledig in een virtuele wereld stapt en bij AR een extra dimensie wordt toegevoegd aan de echte wereld. Benieuwd naar een voorbeeld van een AR-game ontwikkeld door DTT? Bekijk  onze OSR Star Finder 2.0 dan eens. Met behulp van AR kunnen gebruikers hun eigen geregistreerde ster terugvinden in het heelal met hun smartphone.

DTT staat jou graag bij met het ontwikkelen van jouw VR-game voor iOS en Android. DTT heeft al vele jaren ervaring met app development en is een full-service app ontwikkelaar. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het hele ontwikkelproces: van het uitwerken van een app idee tot het ontwikkelen en ontwerpen van de app oplossing. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de wensen van de opdrachtgever. Elke app is uniek en vereist een andere aanpak. DTT communiceert helder en transparant en informeert je over deadlines en elke stap van het ontwikkelproces. Hulp nodig bij conceptualisering, marketing of promotie? DTT helpt je graag met een marketing strategie om jouw VR-game op de markt te brengen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT als Virtual Reality Game ontwikkelaar

VR biedt ontelbaar veel mogelijkheden voor het ontwikkelen van een game. Met deze technologie kun jij je gebruikers een complete game-ervaring bieden. Heb je een idee voor een VR-game en wil je dit verder uitwerken? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staat altijd open voor het bespreken van een app idee en ons team heeft apps ontwikkeld voor multinationals, overheden, MKB’ers en particulieren. Door de jarenlange ervaring in app ontwikkeling kan DTT je altijd adviseren over het ontwikkelen van jouw VR-game. Het kantoor van DTT ligt in het centrum van Amsterdam en op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. Tijdens het gesprek bekijken we de mogelijkheden en worden al jouw vragen beantwoord.

Een offerte aanvragen? Dat kan ook. De kosten van een game worden bepaald door meerdere factoren, zoals de complexiteit van de game, graphics en functionaliteiten, (periodieke) updates, etc. Deze offerte kan ook besproken worden tijdens een vrijblijvend gesprek. Zo kun jij goed geïnformeerd bepalen of DTT geschikt is voor het laten maken van jouw Virtual Reality game.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.