VR en AR app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

AR en VR app ontwikkelaar

Bij DTT zijn we gefocust op het maken van kwalitatieve en gebruiksvriendelijke applicaties. Wij zijn niet tevreden zolang de klant én eindgebruiker dat niet zijn. De afgelopen jaren hebben we menig opdrachtgevers blij gemaakt met nieuwe applicaties. We streven ernaar om deze klanttevredenheid hoog te houden en hopen meer lovende referenties te ontvangen in de toekomst. AR en VR zijn beiden pas kort op de markt, maar wij nemen graag de uitdaging aan om een app naar jouw wensen te realiseren.

Ontwikkelaar met ervaring in AR en VR

Over de jaren heen heeft het DTT-team al veel ervaring mogen opdoen met het ontwikkelen van verschillende soorten applicaties. Zo ook voor augmented reality en virtual reality. Ons werk kun je terugzien in het portfolio dat we de afgelopen jaren goed hebben gevuld met mooie projecten. We zijn onder andere zeer trots op de AR game die we hebben gemaakt voor de internationale milieuorganisatie Greenpeace. Het DTT team heeft voor hen de ‘Koning Pinguïn – Greenpeace AR’ game ontwikkeld. De game is vergelijkbaar met de Pokémon Go app, maar is gebaseerd op pinguïns. Wanneer een speler een pinguïn heeft gevonden, maakt hij of zij daar met behulp van augmented reality een foto van. Bij het maken van een foto wordt de zoektocht naar de volgende pinguïn ontgrendeld. Greenpeace was erg tevreden over het eindresultaat en liet deze lovende woorden achter in hun referentie: ‘Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking’.

Naast AR is DTT ook een VR app specialist. Eerder heeft het team wel drie (!) verschillende apps ontwikkeld voor Vita Talalay, waaronder de Vita Talalay Virtual Reality training apps. Vita Talalay is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van natuurlijke en innovatieve matrassen. Door middel van de VR applicaties willen zij hun gebruikers inzicht geven in het ontwikkelproces van de matrassen, de USP’s en de achtergrond. Gebruikers kijken naar een VR-video die gedirigeerd wordt door een presentator van Vita Talalay. De presentator kan de video pauzeren, inspelen en stopzetten. Zo ontstaat er interactie tussen presentator en gebruiker en kan de informatie verduidelijkt worden.

Onze samenwerking

Een samenwerking met DTT verloopt altijd erg flexibel. Jij als klant legt een app idee op tafel en wij werken het tot in de kleinste details uit. We houden ons niet alleen bezig met het programmeren van de app, maar zijn er ook voor marketing gerelateerde zaken. Denk hierbij aan het uitvoeren van een marktonderzoek, het geven van een positioneringsadvies en zelfs het uitvoeren van de marketingcampagne. Dit alles zodat de applicatie goed op de markt wordt gebracht. We helpen je hier graag verder mee. Benieuwd naar wat we van jouw app idee vinden? Kom gerust langs bij ons kantoor in Amsterdam. Dan bespreken we de mogelijkheden voor het laten ontwikkelen van jouw VR en AR applicatie.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Werken met DTT

Nieuwe uitdagingen op het gebied van AR en VR applicaties ontwikkelen grijpen we met beide handen aan. Dus heb jij een leuke opdracht voor ons? Twijfel dan vooral niet om contact op te nemen.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.