Web development stage

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Jouw web development stage loop je bij DTT 

 

Tijdens je web development stage werk je mee aan de ontwikkeling van websites. DTT werkt met verschillende programmatalen waar jij je vervolgens verder in kunt specialiseren. Ook help je bij het optimaliseren van bestaande apps en websites.

Een webdeveloper is zowel technisch als creatief ingesteld. Een aantal taken zijn programmeren, redigeren en presenteren. Je bent een belangrijke schakel in de onlinewereld van een bedrijf en je hebt veel kennis van programmeren, vaak zelfs nog meer dan een webmaster. Een webdeveloper is van begin tot eind bezig met de ontwikkeling van een website. Iedere opdrachtgever heeft weer andere wensen, daar pas je je op aan. Niet alleen de wensen van de opdrachtgever zijn hierbij belangrijk, je houdt natuurlijk ook rekening met de wensen van de toekomstige bezoeker.

Omdat je met verschillende programma’s en systemen werkt is het belangrijk dat je precies weet hoe deze werken. Als een website een fout bevat of zelfs crasht zal je veel bezoekers verliezen en dat is nu net niet de bedoeling. Daarom moet je al goed kunnen voorspellen hoe goed een website gaat werken. Je kent de programma’s door en door, dus daar vertrouwt je hele team ook op.

Om een volleerd en deskundige web developer te worden wil je natuurlijk een stage waar je zoveel mogelijk kunt leren in een korte periode.

Gedurende je stage bij DTT wordt je vrijgelaten om jouw talent verder te ontwikkelen. Je opdrachten zullen variëren van meehelpen bij de ontwikkeling van nieuwe apps en websites, en bestaande apps en websites optimaliseren. Genoeg afwisseling dus!

Wat moet je kunnen om bij ons stage te lopen?

 • (Voor PHP stagiairs) je hebt kennis van de programmeer talen MySQL, PHP en het liefst ook Javascript;
 • (Voor iOS stagiairs) je hebt kennis van de programmeer talen Objective-C en het liefst ook Swift;
 • (Voor Andriod stagiairs) je hebt kennis van de programmeertalen Java;
 • je hebt minimaal mbo werk- en/of denkniveau;
 • je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
 • je hebt een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • je hebt oog voor detail en streeft naar kwaliteit;
 • je kunt goed samenwerken in een team.
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Na je web development stage bij DTT

 

Als je klaar bent met je stage wil je natuurlijk weten of je kans hebt op een baan. Je stage is een voorbereidende fase op je toekomstige carrière, dan is niet vreemd dat je wilt weten waar je aan toe bent. Wij hebben tijdens je stage goed kunnen zien hoe je functioneert en of je in ons vaste team past. Als wij positief over je zijn willen wij je natuurlijk niet zomaar kwijt! Daarom bieden wij goed presterende stagiaires een (bij)baan aan.

Veel stagiaires gingen je voor en hebben inmiddels een vaste plek in het hardwerkende team van DTT. Ben benieuwd naar hoe zij op hun stageperiode terugkijken? Neem dan een kijkje op de pagina van de stagiaires. Dan kun je alvast zien wat anderen van hun web development stage vinden. Zie je een web development stage al helemaal zitten? Stuur dan gelijk je CV en motivatie naar hr@d-tt.nl en laat ons weten waarom jij in het DTT team thuishoort!  Bekijk onze vacatures voor PHP/webdevelopment of back end PHP development!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.