HG order app overzicht
Oplevering: 2014, kwartaal 2

De HG order app ondersteunt de sales afdeling van HG bij het invoeren en versturen van orders op locatie. Met de HG order app kunnen vertegenwoordigers op bezoek bij de klant middels een tablet orders invoeren, afspraken maken over de aflevering van de bestelde producten, orders ondertekenen en orders versturen naar het centrale order systeem van HG.

De HG order app maakt gebruikt van een database waaruit de vertegenwoordiger producten kan opzoeken op basis van een omschrijving of artikelnummer. Ook is het mogelijk middels een externe barcodescanner producten toe te voegen aan de orderlijst. Vertegenwoordigers van HG kunnen de app ook offline gebruiken, orders worden vervolgens naar het hoofdkantoor gestuurd wanneer er weer een internet verbinding beschikbaar is.

Wij hebben naast de HG webshop vijf andere oplossingen ontwikkeld voor HG: HG order portalHG Sales app II, HG Sales app IIIHG SIS en HG webshop.

Meer HG? Bezoek de website

HG order app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"Wij zochten de specialist, die snelheid (over en weer), transparantie (in wijze van offreren) en kwaliteit (van dienstverlening en product) kon leveren, zonder dat vergeten wordt om mee te denken met de opdrachtgever! In het eerste project, een Sales app voor onze internationale buitendienst, is DTT hierin ruim geslaagd.

Een tweede project, een webportaal voor onze internationale klanten, is tegen die achtergrond wederom aan DTT gegund. Ben nieuwsgierig of DTT hier wederom voor slaagt, immers zoals wij intern als slogan hanteren: ‘je bent zo goed als je laatste wedstrijd’, dus je moet je telkens weer bewijzen!

Project 3 (een tweede Sales app) en project 4 (een complete nieuwe website) liggen intern op de teken tafel, dus…….!?"

Johan G. Gelderblom, Director Finance, Administrative Organisation and Information Technology

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.