HG Order Portal overzicht
Oplevering: 2015, kwartaal 2

In samenwerking met HG is er gewerkt aan een website waar retailers producten en promoties van HG kunnen bekijken en bestellen. HG retailers kunnen inloggen op de website en online het productaanbod van HG bekijken. Daarnaast kunnen zij via de website direct een bestelling plaatsen of de orderhistorie inzien. Na een bestelling is er tevens de mogelijkheid om een PDF bestand met de orderbevestiging uit te draaien. Een leuke en handige toevoeging is de mogelijkheid om een artikel op te slaan in de favorieten. De website is beschikbaar in 6 verschillende talen en is geheel responsive, hierdoor wordt de website niet alleen goed weergegeven op desktop maar ook op tablets en smartphones.

Wij hebben naast de HG webshop vijf andere oplossingen ontwikkeld voor HG: HG order appHG Sales app II, HG Sales app IIIHG SIS en HG webshop

Meer HG? Bezoek de website

HG Order Portal beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"Wij zochten de specialist, die snelheid (over en weer), transparantie (in wijze van offreren) en kwaliteit (van dienstverlening en product) kon leveren, zonder dat vergeten wordt om mee te denken met de opdrachtgever! In het eerste project, een Sales app voor onze internationale buitendienst, is DTT hierin ruim geslaagd.

Een tweede project, een webportaal voor onze internationale klanten, is tegen die achtergrond wederom aan DTT gegund. Ben nieuwsgierig of DTT hier wederom voor slaagt, immers zoals wij intern als slogan hanteren: ‘je bent zo goed als je laatste wedstrijd’, dus je moet je telkens weer bewijzen!

Project 3 (een tweede Sales app) en project 4 (een complete nieuwe website) liggen intern op de teken tafel, dus…….!?"

Johan G. Gelderblom, Director Finance, Administrative Organisation and Information Technology

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.