HG Sales app II overzicht
Oplevering: 2015, kwartaal 2

De HG Sales app II is een doorontwikkeling op de HG Order app voor Android Tablet. Ook deze nieuwe versie van de app dient als ondersteuning voor de salesafdelingen van HG in geheel Europa. Met de HG Sales app II kunnen vertegenwoordigers via een tablet bestellingen invoeren, afspraken maken over de aflevering van de bestelde producten, orders ondertekenen en orders versturen naar het centrale ordersysteem van HG.

De HG Sales app II maakt net als de Order app gebruik van een database van waaruit de vertegenwoordiger producten kan opzoeken op basis van een omschrijving of artikelnummer. Ook is het mogelijk middels een externe barcodescanner producten toe te voegen aan de orderlijst. Vertegenwoordigers van HG kunnen de app ook offline gebruiken, orders worden vervolgens naar het hoofdkantoor gestuurd wanneer er weer een internet verbinding beschikbaar is. Uiteraard zijn er aan de HG Sales app II verschillende extra functionaliteiten toegevoegd, hieronder een overzicht.

Wij hebben naast de HG sales app vijf andere oplossingen ontwikkeld voor HG: HG order app, HG order portal, HG Sales app IIIHG SIS en HG webshop

 

HG Sales app II beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"Wij zochten de specialist, die snelheid (over en weer), transparantie (in wijze van offreren) en kwaliteit (van dienstverlening en product) kon leveren, zonder dat vergeten wordt om mee te denken met de opdrachtgever! In het eerste project, een Sales app voor onze internationale buitendienst, is DTT hierin ruim geslaagd.

Een tweede project, een webportaal voor onze internationale klanten, is tegen die achtergrond wederom aan DTT gegund. Ben nieuwsgierig of DTT hier wederom voor slaagt, immers zoals wij intern als slogan hanteren: ‘je bent zo goed als je laatste wedstrijd’, dus je moet je telkens weer bewijzen!

Project 3 (een tweede Sales app) en project 4 (een complete nieuwe website) liggen intern op de teken tafel, dus…….!?"

Johan G. Gelderblom, Director Finance, Administrative Organisation and Information Technology

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.