Blokster app in de Telegraaf

2.06.2016

Blokster app in de Telegraaf

Tinder voor huizen: wij zijn fan. Eerder noemden we dat je met Blokster, door het swipe principe, jouw droomhuis in Amsterdam en omstreken kunt vinden. De Blokster app laat exclusief woningaanbod zien aan de hand van je voorkeuren.

Niet onopgemerkt gebleven 

Zo’n origineel concept trekt de aandacht, dat blijkt maar weer. Onze Blokster app staat vandaag namelijk te shinen in de Telegraaf! “Op de woningen die nieuw op Blokster verschijnen, is gegarandeerd nog te reageren” aldus Bouke Molenkamp namens een van de initiatiefnemers Eigen Haard. Dit als bijdrage aan de oplossing voor de overspannen woningmarkt in Amsterdam en omstreken. Helemaal lezen? Zie hier: Tinder voor woningaanbod

Meer Blokster 

Wie de Blokster app downloadt, vindt een aanbod van koop- én huurwoningen dat nog niet op Funda staat. Naast het aanbod van initiatiefnemers Eigen Haard en de Alliantie hebben ook Ymere, Stadgenoot en De Key zich aangesloten.

Op basis van de gebruikersvoorkeuren worden er voorproefjes getoond van alle beschikbare en geschikte woningen. Met de Blokster app kun je jouw voorkeuren aangeven: hoeveelheid kamers, koop- of huurwoning, locatie en uiteraard het budget. Door naar links of naar rechts te swipen geef je aan wel of geen interesse te hebben in de getoonde huizen. Huis bewaard? Deze vind je terug in ‘Mijn bewaarde huizen’. Hier kun je met één druk op de knop contact opnemen met de makelaar. 

 

Alle succesverhalen omtrent de Blokster app:

Kassa: Huis kopen zonder aankoopmakelaar blijkt lastig
Eigen Huis Magazine: 28 van de handigste apps voor woningbezitters
023Magazine: Op huizenjacht met Blokster
VerzekeringsNieuws: Tinder voor woningzoekende
Bull Up Beleggersclub: Tinder voor woningzoekende
Drimble: Tinder voor woningzoekende
DTT blogBlokster initiatiefnemer lovend over DTT
DTT blog: Blokster app in de Telegraaf

TEST

TEST

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.