DTT: Doing Things Together

02.08.2019

DTT: Doing Things Together

Doing Things Together, binnen het eigen team maar ook samen met onze opdrachtgevers. 

Serieuze successen

Doing Things Together, DTT is ingericht op samenwerking. Apps, websites en games ontwikkelen vraagt om een multidisciplinaire aanpak. Samen met onder meer strategen, (UI/UX/Visual) designers, developers, projectmanagers en testers verzorgen we leveringen van een overtuigende kwaliteit. Doing Things Together resulteert in prachtig design en levensvatbare oplossingen, bekroond met miljoenen downloads, topposities en vele duizenden vijf-sterren reviews in de app stores. Samen staan we sterk en samen werken we continu aan verbetering van onze bedrijfsprocessen en opleveringen.

Samen met de opdrachtgever

Alle opdrachtgevers en projecten binnen DTT zijn uniek. Grote projecten en kleine projecten, overheid of commercieel, vernieuwende app concepten of bedrijfs-kritische oplossingen, nationaal of internationaal, IT-experts of IT-starters, maar allemaal even ambitieus en gericht op het beste resultaat. DTT is er dan ook op ingericht om invulling te geven aan al deze unieke wensen en ‘alle soorten’ van opdrachtgevers bedreven te beleveren. In samenwerking met onze opdrachtgevers komen we tot geslaagde uitwerkingen en eindopleveringen. Vanzelfsprekend zijn de inzichten van onze opdrachtgevers daarbij van grote waarde, mede vanwege bijvoorbeeld branche specifieke kennis.

Doing Things Together leidt tot groei, groei van het team en groei van ons kantoor.

Groei van het DTT-team

De groei van het aantal en de grootte van de projecten vraagt ook om extra DTT’ers. Daarom is het DTT-team in de laatste paar maanden alleen al 12 man en vrouw versterkt;

- 3 nieuwe iOS collega’s

- 3 nieuwe Unity collega’s

- 3 nieuwe Design collega’s

- 2 nieuwe Web collega’s

- 1 nieuwe HR-collega

Uitbreiding van het kantoor

Om de groei van het team te accommoderen wordt het kantoor momenteel (op de Sint Nicolaasstraat) uitgebreid met maar liefst ruim 250 m2!

What's to come in 2019-2020

Voor de rest van 2019 wachten er nog (internationale) successen met onder meer projecten in de startblokken zoals Fly Me to the Stars (VR), de Healthy Football League app en de Koninklijke Luchtmacht. Het DTT-team werkt ook hard aan procesverbeteringen wat ten goede zal komen aan onze productiviteit en kwaliteit. Kortom, in 2019 en 2020 zullen we samen met het team en de opdrachtgevers van DTT de huidige koers met goede energie voortzetten! In 2020, zullen we het DTT van begin 2019 niet meer terug herkennen. Dankzij onze jaarlijkse groei en continue procesverbeteringen evolueert DTT ieder jaar naar een hoger niveau.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.