Home > Over DTT > Vacatures

Corporate Recruitment stage

Corporate Recruitment stage

Bij DTT zijn we op zoek naar een Corporate Recruitment stagiaire (24-40 uur) die een belangrijke rol gaat spelen in het uitbreiden van ons team. Wij zoeken een stagiaire die een passie heeft voor het in contact komen met verschillende mensen en die communicatief vaardig is. Daarnaast heb je organisatorische skills en wil je alles op het gebied van corporate recruitment leren. 

DTT in een notendop

DTT ontwikkelt sinds 2010 appswebsites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je oplossingen voor bedrijven als de BAMKPMGING BankStaatsloterijErasmus MC, en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.. Wij stellen hoge doelen voor onszelf, ook ter verantwoording richting onze klanten. We zijn een jonge en snelgroeiende start-up, jouw input en inzet kan een groots verschil maken. Wij streven continue naar verbetering en verwachten dat jij hierin bijdrage levert.

Onze ideale stagiaire

Genoeg over ons: wie ben jij? Wij staan open voor suggesties, maar zoals wij het nu voor ogen zien, beschikt onze ideale stagiaire over de volgende eigenschappen/skills:

 • Jij bent vriendelijk en proactief. Je verwelkomt alle sollicitanten met een oprechte big smile en wordt blij van het voeren van sollicitatiegesprekken.
 • Je bent stressbestendig en flexibel. Je komt te werken in het bruisende bureau leven; werk kan zichzelf opstapelen, prioriteiten wisselen per dag en het kan aanvoelen als kunst- en vliegwerk. Deze aspecten zijn voor jou slechts een motivatie om een stapje extra te zetten.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Back to business: jouw kerntaken

Zit je nog steeds op het puntje van je stoel? Cool. We hebben ook nog even jouw taken op een rijtje gezet. Een greep uit jouw takenpakket:

 • werven van de juiste kandidaten voor DTT
 • corresponderen met alle sollicitanten
 • voeren van sollicitatiegesprekken
 • updaten van vacatures en vacaturebanken
 • professionaliseren van ons recruitment process

Wat bieden wij jou?

 • Per direct een uitdagende en leerzame stage voor minimaal 3 maanden
 • Een dynamische leeromgeving met jonge collega's
 • Een werkplek om jouw talenten (nog) verder te ontwikkelen
 • Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng
 • Mogelijkheid tot een (parttime) baan na je stage

Hebben we nog steeds je aandacht? Wacht dan niet langer. Als jij graag onderdeel wil zijn van een snel groeiend en dynamische start-up, enthousiast wordt van apps en wil bijdragen aan de ontwikkeling van mooie producten, dan zijn wij het juiste stagebedrijf voor jou. DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Staat een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer jou op het lijf geschreven? DTT biedt jou een marktconforme stagevergoeding en belangrijker nog: de kans om je snel te ontwikkelen en een werkelijke bijdrage aan onze groei te leveren.

Neem contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Leuk weetje: wij zijn door de ECABO officieel erkend als leerwerkbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over een stage bij DTT:

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.
DTT vervult de rol van support coach.
Meer succesverhalen over DTT.
Bekijk hier een foto-impressie van je toekomstige werkomgeving.

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.