Sunflower loyalty app overzicht
Oplevering: 2017, kwartaal 1

DTT heeft in opdracht van enterprise opdrachtgever Fanly de Sunflower app ontwikkeld. Een loyaliteitsprogramma in de vorm van een loyalty app. Het concept is vergelijkbaar met de FanlyBootcamp, Doppio, Bagels & Beans en Sumo loyalty apps. 

Met de Sunflower app kun je eenvoudig punten sparen die je kunt inlossen tijdens jouw bezoekjes aan de zonnestudio. Ideaal voor de vaste klanten. Hoe werkt het? Inchecken doe je met een bluetoothverbinding of via het scannen van de QR-code met de app. Als je incheckt bij een van de Sunflower zonnestudio’s spaar je als klant voor leuke acties, zoals kortingen op suncosmetics en zonnebehandelingen. Na het inchecken via de app ziet de klant de relevante informatie over de desbetreffende zonnestudio. Extra leuk: de gespaarde punten kunnen worden omgezet in vouchers voor tijdens het volgende bezoek.

Met het handige puntenspaarsysteem kan de klant altijd inzien hoeveel punten er zijn gespaard en wat de kortingsmogelijkheden zijn. Verder is er ook informatie beschikbaar over de dichtstbijzijnde zonnestudio's en de openingstijden.  

Meer The Sunflower? Bezoek de website.

Sunflower loyalty app beschrijving

Functionaliteiten

Meer app oplossingen

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.