HG webshop overzicht
Oplevering: 2016, kwartaal 4

Voor HG ontwikkelen wij een wereldwijde webshop waar consumenten HG-producten en -promoties kunnen bekijken en bestellen. Verder wordt het een platform waar consumenten informatie en tips kunnen inwinnen over het productgebruik. DTT is naast de development ook verantwoordelijk voor het compleet vernieuwde design. De webshop wordt geheel responsive en zal hiermee goed worden weergegeven op desktops, telefoons en tablets.

Wij hebben naast de HG webshop vijf andere oplossingen ontwikkeld voor HG: HG order app, HG Sales app II, HG Sales app IIIHG SIS en HG order portal

Meer HG? Bezoek de website

HG webshop beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"Wij zochten de specialist, die snelheid (over en weer), transparantie (in wijze van offreren) en kwaliteit (van dienstverlening en product) kon leveren, zonder dat vergeten wordt om mee te denken met de opdrachtgever! In het eerste project, een Sales app voor onze internationale buitendienst, is DTT hierin ruim geslaagd.

Een tweede project, een webportaal voor onze internationale klanten, is tegen die achtergrond wederom aan DTT gegund. Ben nieuwsgierig of DTT hier wederom voor slaagt, immers zoals wij intern als slogan hanteren: ‘je bent zo goed als je laatste wedstrijd’, dus je moet je telkens weer bewijzen!

Project 3 (een tweede Sales app) en project 4 (een complete nieuwe website) liggen intern op de teken tafel, dus…….!?"

Johan G. Gelderblom, Director Finance, Administrative Organisation and Information Technology

Alle succesverhalen omtrent de HG webshop:

DTT blog: HG webshop: Nu live

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.