Home > Apps ontwikkelen > Overheid app ontwikkelaar

Overheid app ontwikkelaar

Op zoek naar een overheid app ontwikkelaar? Inwoners en bedrijven hebben steeds hogere verwachtingen wanneer het aankomt op digitale dienstverlening van overheidsinstanties. Digitalisering is hierdoor niet meer weg te denken uit de samenleving. Innoveren en proactief meeveren met de vraag is voor overheidsinstanties cruciaal. DTT heeft meer dan 10 jaar ervaring in de mobiele app markt en wij hebben dankzij voorgaande samenwerkingen met meerdere prominente overheidsinstanties de benodigde expertise en ervaring in huis om overheid apps van hoge kwaliteit te ontwikkelen. 

Overheid app laten ontwikkelen in hartje Amsterdam

Elke instantie is anders dan de andere, daarom luisteren wij bij DTT aandachtig naar de specifieke wensen en verwachtingen van jouw instantie. DTT staat voor 'Doing Things Together', samen werken we met de opdrachtgever aan de mooiste oplossingen. DTT opereert op het snijvlak van techniek en creativiteit, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur, we nemen onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle eindoplevering voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel voor het opleveren van een hoogwaardige overheids- of gemeente app. 

Samen met onze opdrachtgevers komen wij tot een functioneel ontwerp welke ons in staat stelt om tot een gedetailleerde en gerichte prijsbegroting te komen op basis van een open calculatie. Met behulp van 'user stories' brengen we de benodigde werkzaamheden voor app ontwikkeling in kaart. Een transparante begroting voorkomt (budgettaire) verrassingen en draagt bij aan de totstandkoming van een realistische planning. Een sterke basis voor het mobiele app ontwikkelen: zo houden wij projecten beheersbaar. 

Overheid app ontwikkelaar DTT is gevestigd in het centrum van Amsterdam, op een steenworp afstand van de Dam. Hier smelt creativiteit van kundige digital natives samen met expertise en maatwerk, welke allen geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Zullen we samen innoveren? Zorgen voor een beter Nederland, Europa en de wereld? Neem vrijblijvend contact op, samen kijken we proactief en kritisch naar de uiteenlopende mogelijkheden van de overheid app voor jouw instantie.

Fruitbuit app - DTT apps
App Image Icon

Hybride – iPhone – Android – API – CMS

Fruitbuit app

RIVM Tekenbeet voorlichtings-app - DTT apps
App Image Icon

iPhone – Android – API - CMS

RIVM Tekenbeet

voorlichtings-app

UWV e-learning game - DTT apps
App Image Icon

Web

UWV

e-learning game

iStrategie beleids-app - DTT apps
App Image Icon

iPhone – iPad

iStrategie

beleids-app

App Image Icon

Web - PWA - CMS - API

Ziekenhuisbedchecker

Gemeente Medemblik - DTT apps
App Image Icon

Web - PWA - API

Gemeente Medemblik

App Image Icon

Web - Unity

Luchtgevechtsleiding serious game

KvK Import Game e-learning app - DTT apps
App Image Icon

iPhone – Android – API – CMS

KvK Start2Import

e-learning app

RIVM Respondent Driven Sampling - DTT apps
App Image Icon

Web - API - CMS

RIVM Respondent Driven Sampling

Panorama Nederland - DTT apps
App Image Icon

iOS - Android

Panorama Nederland

Holland Play en Match - DTT apps
App Image Icon

iOS - Android - Unity - CMS - API

Holland Play and Match app

App Image Icon

Web - API - CMS

Voedingscentrum Kantinescan

App Image Icon

Android - iOS - Web - API

HHNK Schoon Water game

App Image Icon

Android - iOS - Unity - Hybride

Zwerfafval Challenge app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.