Home > Apps ontwikkelen > Progressive Web App ontwikkelaar

Progressive Web App ontwikkelaar

Een Progressive Web App (PWA) is een mooie ontwikkeling op het gebied van web én app development. De PWA bedient alle apparaten met één oplossing en kan zowel als mobiele app als website worden gebruikt. DTT is een ervaren PWA ontwikkelaar in het centrum van Amsterdam met meer dan 10 jaar ervaring op de mobiele markt. Laat je hieronder inspireren door eerder ontwikkelde PWA’s en ontdek wat wij als Progressive Web App (PWA) ontwikkelaar voor jou kunnen betekenen.

PWA ontwikkelaar DTT

Een PWA biedt dé uitkomst voor de beperkingen van web oplossingen op het gebied van performance, kwaliteit en internetverbinding, ook zorgt de PWA voor een soepele, native app-achtige ervaring op mobiele apparaten via de webbrowser. Daarnaast kan een PWA fungeren als een sterke basis voor doorontwikkeling. Met de PWA bestaat de mogelijkheid om kosteneffectief ‘webpagina's’ binnen een mobiele applicatie te integreren, welke vervolgens beschikbaar kan worden gesteld in de app stores. Wil je meer weten? Lees dan ons artikel over de Progressive Web App.

Binnen het team van DTT werken wij met diverse ontwikkel disciplines en zijn wij als app developer ruim ervaren in de ontwikkeling van (Progressive) Web apps, native apps, hybride apps en Unity apps. Meer interesse in native apps? Lees dan meer over DTT als iOS app developer of Android app developer. Doordat wij verschillende app ontwikkeltechnieken in-house aanbieden, is ons advies (relatief) onafhankelijk. De keuze voor app development kent vele variabelen, van budget en looptijd tot gewenste integraties en lange termijn strategie.

Bij DTT gaan we niet voor 'quick wins' maar voor het opbouwen van lange termijn relaties en opleveringen van een overtuigende kwaliteit. Bij DTT werken we elke dag aan het verder vergroten van onze aantrekkingskracht welke ons helpt getalenteerde collega’s en mooie opdrachtgevers aan ons te binden. Door continu te investeren in onderscheidend design, innovatieve technieken en optimalisaties komen we tot oplossingen die op lange termijn het verschil zullen maken voor onze opdrachtgevers en de eindgebruikers. Wij gaan graag samen met je in gesprek om de wensen, belangen en doelstellingen in kaart te brengen, zowel op de korte als de lange termijn. Geïnteresseerd in een gesprek? Neem dan vooral even contact met ons op.

 

App Image Icon

Web - PWA - CMS - API

Ziekenhuisbedchecker

Gemeente Medemblik - DTT apps
App Image Icon

Web - PWA - API

Gemeente Medemblik

Hulpapp - DTT apps
App Image Icon

Web - PWA - CMS - API

Hulpapp

GRIP vastgoed manager app - DTT apps
App Image Icon

iPad – API – CMS - Web

GRIP

vastgoed manager app

App Image Icon

Web - API - CMS

Voedingscentrum Kantinescan

Zo Erg Nog Niet app - DTT apps
App Image Icon

Web - PWA - CMS - API

Zo Erg Nog Niet app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.