Gemeente app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen gemeente app laten maken bij DTT:

 

DTT heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van mobiele gemeente apps. Door de jaren heen heeft DTT ervaringen opgedaan in het ontwikkelen van mobiele oplossingen voor opdrachtgevers werkzaam in verschillende branches. Daarom zijn wij een uitstekende partner om jouw app bij te laten ontwikkelen.

Van concept tot in de app store zijn wij een betrouwbare partner. In alle fases van het ontwikkelproces leveren wij een uitgebreide service. Gedurende de eerste fase maken we kennis met elkaar. Wij geven jou de ruimte om je wensen en ideeën aan ons kenbaar te maken. We laten weten welke mogelijkheden wij zien, en waar nodig geven wij advies. Bij DTT snappen wij dat niet iedereen beschikt over de benodigde kennis om een app te laten ontwikkelen. Daarom treden wij ook op als adviseur. Wij onderzoeken welke functionaliteiten de bewoners van uw gemeente graag willen zien in een gemeente app. Daarnaast kunnen wij een communicatieplatform maken voor zowel de gemeente als de bijbehorende inwoners. Dit maakt het mogelijk om burgers te betrekken bij de gemeentelijke werkzaamheden, activiteiten, vergaderingen en het verhoogt de inspraak van de burgers.

DTT is een flexibele, meedenkende partner. Vele gemeenten zijn niet op de hoogte van de ontwikkelingen die gaande zijn binnen de app ontwikkel branche. De laatste jaren zijn er belangrijke ontwikkelingen geweest die ons in staat stellen om een app te maken met vernieuwende functionaliteiten. Onze apps worden ontwikkeld voor iOS en Android apparaten. Daarnaast kunnen wij in HTML5 webpagina’s ontwikkelen. Deze pagina’s zijn geschikt voor alle recente apparaten.

DTT heeft ruimte ervaring in complexe oplossingen. Al vele jaren zijn wij actief als ontwikkelaar en hebben gedurende die periode grote successen gehad. Onze apps worden wereldwijd gebruikt en hebben de internationale pers gehaald. Daar zijn wij natuurlijk trots op! Meer weten? Kijk gerust verder op onze website en vergeet ons portfolio zeker niet te bekijken.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Gemeente app laten maken

 

Waarom als gemeente een app laten ontwikkelen? Een gemeente app kan dienen als handreiking naar de burgers. Een app kan worden gezien als een verlengstuk van de huidige overheidscommunicatie. Hiermee kunnen burgers geïnformeerd worden over zaken als: een bestemmingsplan, aanleg van wegen, gezondheidszorg, openingstijden, afvalkalender en belastingen en uitkomsten van raadsvergaderingen. Maar een gemeente app stelt u ook in staat om direct feedback of reacties van de burgers te ontvangen.

Het team dat aan de slag gaat met jouw project bestaat uit vele gespecialiseerde personen. Het gaat verder dan het ontwikkelen van het daadwerkelijke product. Marktonderzoek, doelgroeponderzoek, positionering? Ook daar helpen wij bij. Onze referenties en portfolio geven een duidelijk beeld van wat wij als app ontwikkel bedrijf voor jou kunnen betekenen.

De ruime ervaring binnen DTT met de ontwikkeling van apps voor overheden stelt ons in staat met u mee te denken. Wij voorzien je van professioneel advies bij de uitwerking van uw app. Neem gerust contact met ons op voor het uitwisselen van ideeën of voor het maken van een afspraak.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.