Start-up app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Start-up app laten maken

 

Bij DTT weten wij als geen ander dat het laten maken van een app als start-up jouw onderneming verder kan helpen. Zo waren wij niet zo lang geleden zelf nog een start-up en zijn wij derhalve bekend met de vraagstukken die hierbij komen kijken. Wij kunnen ondersteuning bieden van A tot Z. Dus van vraagstukken over jouw business case, tot positionering richting jouw doelgroep en de inhoud en tone of voice van de marketingcommunicatie. Met een compleet team durven wij te beweren dat wij ook mogelijke andere vragen kunnen beantwoorden. Neem daarom vooral contact op en daag ons uit. 

Aan ervaring bij DTT geen gebrek. Wij hebben al vele start-up ondernemingen een boost gegeven door middel van een app. We lichten graag een aantal voorbeelden toe voor jullie beeldvorming.

One Million Leaves

De app One Million Leaves (OML) is een origineel voorbeeld van een start-up app. Het is namelijk een demo om financiers voor het app concept te werven. Als start-up is de financiering van jouw project of plannen nog wel eens een probleem. Wij denken liever in kansen en in oplossingen dan in problemen. Daarom bieden wij ook een oplossing als het gaat om de financiering van initiatieven. In het geval van OML hebben wij een demo van het app concept ontwikkeld en de bijbehorende website opgeleverd. Een onepager en demo is voor een ondernemer een dragelijke investering. En een waardevolle investering. Zo kan hij zijn ideeën presenteren aan potentiele financiers om hen te laten inzien wat de app te bieden heeft.

iModels

Een recentelijk live geplaatste app uit de DTT stal is het sociale platform iModels. Dit is de app voor modellen en modellenbureaus. iModels is bedacht en uitgewerkt door de initiatiefnemer die vervolgens financiers gevonden heeft. De droom van elke ondernemer, niet waar? Het is niet gek dat iModels de aandacht getrokken heeft. Dit concept is een combinatie van Instagram en een modellenscout initiatief. Met meer dan 100 profielen binnen een maand, vinden wij dit een succesvolle start voor deze start-up.

GRIP

De GRIP app is een initiatief van start-up onderneming Cleverstone. Cleverstone omschrijft zichzelf als vastgoedmanager. Er verandert veel in het vastgoed. Een van de veranderingen is de beschikbaarheid van data. En, zoals het oude gezegde noemt, kennis is macht. Met de GRIP app krijg je als vastgoedmanager zicht in de gegevens bekend over de gebouwen in een bepaalde omgeving.

De app is voor deze start-up een van de belangrijkste communicatiemiddelen om klanten tot zich te binden. Met succes kunnen we wel melden. Vele vastgoedmanagers hebben zich aangemeld om met de GRIP app meer informatie tot zich te  nemen en zo geïnteresseerden van gebouwen te kunnen informeren. 

Zo, interesse in nog meer voorbeelden uit de praktijk? Neem vooral contact met ons op. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Start-up app laten bouwen

 

Als start-up is het lastig om op te vallen tussen de grote bedrijven. Het laten bouwen van een app kan hier verandering in brengen. Met een app kun je als start-up of klein bedrijf snel grote sprongen voorwaarts maken. Een app kan ondersteuning bieden aan start-ups en kleine bedrijven bij het overwinnen van de concurrentie en het behalen van zakelijk succes binnen de desbetreffende branche.

Een mobiele app kan bijvoorbeeld ondersteuning bieden bij het geven van presentaties of het aanmaken en verwerken van orders. Daarnaast vergroot de app de naamsbekendheid van de start-up. Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw start-up kunnen betekenen? Neem contact met ons op via de telefoon of per mail. Ook ben je uiteraard van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam. DTT is de aangewezen partner als het gaat om een start-up app ontwikkelen. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.