Unity app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Unity: cross-platform game engine

 

Game apps vergen een specifieke aanpak als het gaat om de ontwikkeling ervan. Unity biedt uitkomst voor elk (game) app vraagstuk. DTT heeft ervaring met dit welbekende platform en garandeert dan ook een goed functionerende app, welke ook nog is voorzien van een mooi en uniek design.

Er bestaan verschillende cross-platform game engines om game apps mee te ontwikkelen. Een daarvan is Unity. Klinkt dat onbekend in de oren? Toch denk ik dat je het wel kent. Zo is de wereldberoemde Unity game app; Pokemon Go, een enorme rage geworden. De trend ging letterlijk de hele wereld over en staat vandaag de dag nog op duizenden mobiele telefoons. Wat Unity zo prettig maakt om mee te werken is dat er voor veel verschillende platforms tegelijk een app ontwikkeld kan worden. Zo kun jij je game apps laten ontwikkelen voor alle platforms en hoef je dus niet te kiezen voor Apple óf Android. Dit biedt mogelijkheden tot het realiseren van kostenvoordelen. 

Om de altijd veranderende en dynamische app industrie bij te kunnen houden is het belangrijk dat wij ons constant blijven aanpassen aan de laatste trends en ontwikkelingen. Wij doen hier dan ook regelmatig grondig onderzoeken naar, zodat wij ons zo goed mogelijk kunnen aanpassen.   

Als vooruitstrevende app ontwikkelaar doen wij er alles aan jouw app idee net zo succesvol te laten worden. Al sinds 2010 hebben wij ervaring met het ontwikkelen van 2D en 3D (game) apps. Al onze projecten zijn te bewonderen in ons portfolio, neem gerust een kijkje. Een app die wij onlangs in Unity hebben ontwikkeld is de Thuis bij Muis voorleesapp. Zo kun je alvast een indruk krijgen van onze stijl en de velen functionaliteiten waarover onze apps beschikken.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw app idee en willen je graag helpen deze te realiseren tot een mooie en succesvolle app. Het resultaat, dat is wat telt. Hierbij kijken wij naar alles wat erbij komt kijken, met alles bedoelen wij dan ook écht alles. Om je app idee te bespreken en om plannen te maken, kun je bij ons vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. In dit gesprek bespreken wij je app idee en sparren we samen over de toekomst ervan. DTT weet hoe een spel gespeeld word, hierdoor kunnen wij je passend advies geven. Zo weten onze User Interface designers alles over het gebruiksgemak van apps gecombineerd in een prachtig uiterlijk. Bovendien kunnen onze developers codes dromen en helpt ons Online Marketing team je verder met de promotie van je app.       

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: Unity game app ontwikkelaar in Amsterdam

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Unity te bieden heeft voor jouw app idee? Wij verwelkomen je graag in ons ruime kantoor gelegen in hartje Amsterdam. Hier kun je alvast vertrouwd raken met ons competente team en onze manier van werken. Wij staan open voor nieuwe ideeën en kunnen vervolgens passend advies geven. We zijn eerlijk, transparant en doen er alles aan om tot het beste resultaat te komen. Dat is immers het allerbelangrijkste!

Maar gerust vrijblijvend een afspraak. Dit kan telefonisch op 020 331 5848 of via onze contactpagina. Voel je vrij om op onze website rond te struinen, om ons alvast een beetje te leren kennen! Misschien doe je wel wat inspiratie op voor je toekomstige app. Bij ons kun je met een gerust hart je Unity app laten ontwikkelen!

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.