Unity app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT als Unity app ontwikkelaar

 

Unity is de afgelopen jaren een hulpmiddel geweest voor veel verschillende succesvolle games, waar we vandaag de dag nog steeds van kunnen genieten. DTT is dan ook een succesvolle Unity app ontwikkelaar. Met dit geavanceerde programma wordt het mogelijk gemaakt apps te creëren op heel veel verschillende platforms.

Games die gecreëerd zijn met Unity zijn wereldwijd te publiceren en te verkopen, ze zijn niet voor niets over de hele wereld populair! Misschien kun je je nog herinneren hoe populair de Pokemon Go rage in Nederland was? Deze game is gecreëerd met Unity. Andere razend populaire games die ontwikkeld zijn met Unity zijn Super Mario Run en Cities: Skylines. Terwijl wij gebruikmaken van Unity ontwikkelen wij, op basis van onze jarenlange ervaring, nieuwe game apps. Zo zal ook DTT gaandeweg bekendheid maken. Wie weet zetten wij net zo’n enorme rage in gang!

DTT heeft ervaring met het ontwikkelen van 2D en 3D game apps, waarvan verschillende met behulp van Unity zijn ontstaan. Wij weten het Unity programma als ondersteuning te gebruiken en de eigenheid van DTT toe te passen, samen met de inbreng en deskundigheid van onze professionals. Dit alles maak dat de games er niet alleen mooi uitzien, maar ook tot in de puntjes zijn uitgedacht. Alles om dé perfecte game app te maken. 

Door jarenlange ervaring en actief meegaan met de ontwikkelingen, hebben wij veel ervaring opgedaan met games en ook met name de overschakeling naar mobiele games. Wij weten hoe een spel gespeeld wordt en hoe de gebruiker het apparaat hierbij gebruikt. We denken vooruit. Op deze voorspellingen kunnen we ons vervolgens weer aanpassen, waardoor de game app zo gebruiksvriendelijk mogelijk wordt.

Voorbeelden van apps die wij met met hulp van Unity hebben ontwikkeld zijn de Thuis bij Muis voorleesapp en OSR Star Finder app.

Vernieuwing is een gouden schakel bij de ontwikkeling van apps. Ook een bestaand idee kan aan de hand van vernieuwing uitgroeien tot een heel nieuw concept. Dit vernieuwde concept is voorzien van aanpassingen naar de laatste trends en ontwikkelingen. DTT , als ervaren Unity app ontwikkelaar, past zich aan en komt met nieuwe ideeën en designs, zo kan iedereen optimaal van de nieuwe game app genieten! 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: jouw Unity app ontwikkelaar in Amsterdam

 

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken wij jouw app idee. DTT denkt graag met je mee en met de kennis en ervaringen die DTT heeft opgedaan kunnen wij kritisch feedback geven. Samen komen we tot een sterk concept waaruit we verder kunnen werken. Alles voor een geslaagd resultaat! Een goed onderbouwd onderzoek naar de huidige markt is een belangrijk onderdeel binnen de ontwikkeling van een concept. Zo komen we erachter wat de kansen en bedreigingen van de app zijn en of het kans van slagen heeft. DTT geeft eerlijk advies. Wanneer het niet zeker is of een opdracht succes zal hebben, nemen wij deze niet aan. Eerlijkheid en transparantie zijn dan ook belangrijke kernwaarden voor ons.

Achter de Dam in Amsterdam vind je ons ruime kantoor. Kom gerust langs om je app idee, wensen en behoeften met ons te bespreken. Als ervaren Unity app ontwikkelaar weten wij waar de kansen voor jouw app idee liggen. Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of per mail. Het app ontwikkelingsteam van DTT staat altijd voor je klaar!

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.