App voor kinderen laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Ervaring met apps voor kinderen

Wil je een app voor kinderen laten maken? DTT heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van apps gericht op kinderen. Met deze ervaring kan DTT ondersteunen bij het verwezenlijken van jouw idee. Naast ontwikkelen van een app biedt DTT meer, zoals ondersteuning bij marketing en het ontwerpen van een strategie. Hierbij een greep uit de kinderapps van DTT, de Kinderboeken voorlees app en Flip Puzzle. Beide apps zijn ontwikkeld door ons team dat ook voor jou klaar staat.

 
De Kinderboeken voorlees app

De Kinderboeken voorlees app bestaat uit een combinatie van illustraties, teksten en geluiden om de gebruiker een kijk-, luister- en voorleesboekervaring te geven. De interactieve app is ontworpen voor de jongere doelgroep vanaf 0 tot 5 jaar en kan gebruikt worden door zowel de ouders als door de kinderen zelf. De app geeft een unieke voorleeservaring en is makkelijk te gebruiken. De Kinderboeken voorlees app is beschikbaar voor iOS en Android.

Flip Puzzle

Flip Puzzle is een van de mobiele games welke DTT heeft ontwikkeld. Flip Puzzle is een game gericht op de oudere doelgroep van 8 tot 15 jaar waarbij het doel is om alle levels uit te spelen. De levels zijn gebaseerd op de moeilijkheidsgraad van het kind, daarnaast kunnen de kinderen zelf levels bouwen om hun creativiteit te uiten. Deze combinatie van elementen maakt Flip Puzzle een uitdagend en creatief spel, ideaal voor kinderen. Flip Puzzle is beschikbaar voor iOs en Android.

Dit zijn nog maar twee voorbeelden. Onze expertise op het gebied van het ontwikkelen van apps en games help je met het idee te realiseren en gaat zelfs nog verder. Vanaf het eerste contactmoment werken wij resultaatgericht om de wensen in vervulling te brengen. DTT is gespecialiseerd in het gehele ontwikkeltraject van design tot promotie en staan klaar om uw concept in werkelijkheid te brengen. U kunt voor de eerste afspraak contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail en dan staan we voor je klaar op ons kantoor in het hartje van Amsterdam.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Contact opnemen

Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat DTT als app ontwikkelaar voor jou kan betekenen op het gebied van kinderapps? Heb je zelf een goed idee, maar weet je niet welke stappen je verder moet gaan ondernemen? Daar kan DTT zeker bij helpen! Door onze expertise op het gebied van apps- en game ontwikkeling en onze ervaringen met eerdere concepten gericht op kinderen kunnen we gaan brainstormen over een nieuw concept. Neem gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail en maak een vrijblijvende afspraak zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken op ons kantoor in het hartje van Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.