Game app development

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen game app development bij DTT


Een game app kent veel voordelen. Je doelgroep kan zich actiever aangetrokken voelen tot jou product of merk. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Persil Facebook game. Een goede manier om jouw doelgroep direct te benaderen aan aan te spreken. Ook kan een game app goed verleiden om over te gaat tot actie. Als jouw doelgroep zich persoonlijk aangesproken voelt door de actieve benadering, zal deze sneller geneigd zijn iets voor jou te ondernemen.

Voor jouw game app zijn wij eerst geïnteresseerd in de achtergrond: hoe is het idee ontstaan, welk verleden kent het en wat is de ontwikkeling die het idee tot nu toe al heeft doorstaan. Zo kunnen wij op een onafhankelijke manier kennis maken met de stappen die jij tot nu toe al gezet hebt in de basis. Waarschijnlijk zullen we hier dieper op in gaan. Het kan ook zijn dat je al veel op papier hebt, schroom vooral niet om dit mee te nemen en aan ons te presenteren. Hoe beter wij de achtergrond kennen, hoe beter wij tot hulp kunnen zijn. Hierna willen wij graag ingaan op het doel en de doelgroep van jouw game app. Wie wil je bereiken en wat wil je bij hen te weeg brengen? Dit is voor ons van belang omdat wij zo kunnen ondersteunen bij de insteek van jouw game app idee. Andere zaken waar over gesproken kunnen worden zijn strategie, positionering, randvoorwaarden en budget. 

Bij DTT weten wij hoe wij van elk game concept een succes kunnen maken. Kijk eens bij alle verschillende type game apps die wij hebben ontwikkeld. Voor initiatiefnemers, particuleren naar de grote jongens zoals ING. Ongeacht wie onze opdrachtgever is, één ding is zeker: wij zetten onze schouders onder het game app concept. Games zijn interactief, leuk, goed voor de betrokkenheid: een ware ervaring. Bij DTT realiseren wij graag deze ervaring samen met jou. Twijfel niet langer en neem contact op.  

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

User interface game app laten maken

DTT is jouw partner als het gaat om Game app development. Wij ontwikkelen onder andere game apps voor iPhoneiPadAndroid en HTML5. DTT werkt graag samen met jou aan een succesvolle en kwalitatief hoogstaande eindoplevering.

Bij DTT hebben we de ervaring om een compleet concept te bedenken, animaties te ontwikkelen en dit alles uit te werken tot een geslaagde game. Ons team, dat bestaat uit enthousiaste specialisten met verschillende achtergronden, zal je tijdens het gehele traject van de app ontwikkeling begeleiden en adviseren. Ieder project wordt met veel plezier en energie opgepakt. Wij gaan graag samen met jou aan de slag om jouw app idee te realiseren. DTT is jouw partner in game app development!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.