Home > Game app ontwikkelaar

Game app ontwikkelaar

DTT heeft in de afgelopen jaren een heus arsenaal aan games ontwikkeld. Als inmiddels ervaren game ontwikkelaar kennen wij de ins en outs wanneer het aankomt op gamedesign en -ontwikkeling. In ons team werken talenten met ervaring in strategie, concepting, E-learing en uiteraard techniek. DTT werkt nauw samen met haar opdrachtgevers en biedt een full-service aanpak. Middels deze wijze kan het gehele ontwerpproces accuraat worden vormgegeven.

Door middel van het maken van games helpen we zowel overheden als bedrijven bij het behalen van hun educatieve- en commerciële doelstellingen. Gamification is een interessant middel om dit te bereiken: Door gebruik van spelprincipes en speeltechnieken is het mogelijk om menselijk gedrag op een positieve wijze aan te sturen.

Deze methodiek kan in diverse typen applicaties worden toegepast: of het nu gaat om het leren piano spelen via een game, of de klantvriendelijkheid onder je personeel verbeteren. DTT helpt je graag op weg met het realiseren van jouw beoogde oplossing! Tijdens het begintraject zullen wij het voortouw nemen om tot een concept te komen. Dit concept wordt opgesteld aan de hand van een op maat gemaakt onderzoek en kan na wederzijdse tevredenheid verder worden uitgewerkt. Indien ook de game-elementen en het design in overeenstemming zijn wordt het overgedragen naar het development-team.

Ben jij benieuwd hoe jij je doelgroep kan motiveren doormiddel van games? Samen zorgen dat het beoogde resultaat behaald kan worden? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

ING

Marketing dag app

Staatsloterij

Wielercam app

Listen & Play muziekapp

Smolke

Game

St. Jude Medical

Game

Engager

Meter oplossing

Make A Guess

Game

FOX Sports

Camera app

Bouwend Nederland

e-learning tool

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.