Virtual Reality app maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Virtual Reality app laten maken

Met Virtual Reality (VR) kan een levensechte dimensie worden toegevoegd aan apps. Hieraan kunnen alle denkbare elementen toegevoegd worden aan de werkelijkheid. VR kan bijvoorbeeld worden toegepast in e-learningsapp voor het trainen van werknemers. Een voorbeeld van een VR-app ontwikkeld door DTT is Vita Talalay Virtual Reality training apps. In deze app wordt de gebruiker interactief geïnformeerd over het ontwikkelingsproces van matrassen van Vita Talalay (ook bekend als Radium Foam). Tijdens een presentatie heeft de presentator een aparte app die gekoppeld is aan de gebruikersapp, waarmee video’s en VR-content gepauzeerd, ingespeeld en gestopt kan worden. Zo wordt de app actief ingezet tijdens de presentatie en verduidelijkt het de informatie met behulp van VR.

Verwant aan Virtual Reality zijn Augmented Reality (AR) en Mixed Reality (MR). De overeenkomst tussen VR, AR en MR is dat gebruikers met een speciaal device, bijvoorbeeld een bril, een nieuwe wereld kunnen inzien. Het verschil tussen VR en AR is dat bij AR een extra ‘virtuele’ laag wordt toegevoegd aan de werkelijkheid, en bij de VR de gebruiker niets meer van de echte wereld ziet. Een voorbeeld van een AR-app is OSR Star Finder 2.0, ontwikkeld door DTT. Deze app maakt gebruik van AR om de sterrenhemel weer te geven.

Mixed Reality zorgt ervoor, zoals de naam al zegt, dat de werkelijkheid en de virtuele wereld gemengd worden. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld zo dat gebruikers kunnen wisselen tussen twee werelden, of dat die zo gemengd zijn dat de gebruiker geen verschil ervaart. Een toepassing van Mixed Reality is voor trainingen in het leger of de zorg.

Geïnteresseerd in het laten maken van een Virtual Reality app door DTT? DTT helpt u graag. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring met full-service app development. Dat houdt in dat we verantwoordelijk zijn voor het hele ontwikkelproces, van het uitwerken van het app-idee tot het ontwikkelen en ontwerpen van de oplossing. Hierbij zijn de wensen van de opdrachtgever altijd van belang. Tijdens het ontwikkelproces houden we u op de hoogte van deadlines, ontwikkelingen en veranderingen. Ook voor het opstellen van een marketingstrategie zijn we u graag van dienst.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT als Virtual Reality app ontwikkelaar 

VR biedt eindeloos veel mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app. Met deze technologie kunt u uw gebruikers een complete ervaring bieden. Heeft u een idee voor een VR-app en wilt u dit verder uitwerken?

Neem dan gerust contact op. DTT staat altijd open voor het bespreken van een goed app idee en heeft apps ontwikkeld voor allerlei soorten organisaties, van multinationals en overheden tot  MKB’ers en particulieren. Door onze ervaring in app development, kunnen we u altijd goed geïnformeerd adviseren over de ontwikkeling van uw VR-app.

Neem contact op met DTT voor een vrijblijvende afspraak, waarin we de mogelijkheden van uw app-idee bespreken. DTT is gevestigd in Amsterdam, ons kantoor bevindt zich achter de Dam en 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal.

U kunt ook een offerte aanvraag doen via de website. In een vrijblijvende offerte worden de kosten van de app berekend op basis van verschillende factoren zoals functionaliteiten, updates, etc. Ook de offerte kan besproken worden tijdens een gesprek op ons kantoor.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.