VR app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

VR apps van DTT 

Om een kwalitatief hoogstaande VR-app te laten maken is een aanpak met intensieve voorbereiding en een strak doordacht plan nodig. Zo wordt er gewerkt volgens het ontwikkelvoorstel stappenplan. Hiermee wordt het concept tot in detail uitgewerkt en zijn wij in staat om advies uit te brengen over de beste ontwikkeltechniek met de daarbij horende voor en nadelen.

Enkele opdrachtgevers gingen jou al voor. Wij hebben aantoonbare ervaring met het maken van VR apps. Hieronder delen wij een greep uit de gerealiseerde apps:

Fly me to the stars VR

Met de Fly Me To The Stars VR app krijgen gebruikers de kans om het zonnestelsel te verkennen in Virtual Reality. Het avontuur begint op aarde, door middel van geolocatie wordt de locatie bepaald. Gebruikers kunnen een wandeling maken over de aardbol of reizen door de ruimte. Het doel van de VR app is om zoveel mogelijk constellaties te creëren door de lijnen van het universum met elkaar te verbinden. De Fly Me To The Stars app is gemaakt met de cross-platform game engine Unity, Unity voorziet de app van de scherpste renders, animaties en 3D-modellen.

Vita Talalay Virtual Reality training apps

Vita Talalay, een bedrijf ook bekend als Radium Foam dat gespecialiseerd is in het maken van natuurlijke en innovatieve matrassen heeft ook een VR-app laten maken bij DTT. De Vita Talalay VR training app is onderdeel van de drie apps die DTT voor het bedrijf heeft gerealiseerd. De VR app biedt video- en Virtual Reality materiaal aan. De gebruiker krijgt inzicht in het ontwikkelingsproces van matrassen, de USP’s en de achtergrond. De training app is gekoppeld aan de presentator app die ook door DTT ontwikkeld is. De video’s en Virtual Reality content kan worden gepauzeerd, ingespeeld en worden gestopt door de training app van de presentator. Dit zorgt voor een innovatieve en interactieve beleving.

Bij beide oplossingen hebben de opdrachtgevers kunnen ervaren hoe de full-service dienstverlening van DTT te werk gaat.  Ze hebben ervaren hoe onze in-house Unity team werk maakt van de grootste uitdagingen. Ook met innovatieve technologieën bezitten wij de expertise en kunnen we gezamenlijk komen tot een succesvolle eindoplevering. Bij het laten maken van een VR-app kan er ook voor gekozen worden om volgens de Agile werkwijze te ontwikkelen. Ook dit valt binnen onze diensten, net als managed hosting, de beveiliging of de promotie van een oplossing.

 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

VR app laten maken bij DTT

Wij zijn ervan overtuigd dat wij een meerwaarde kunnen bieden bij het maken van jouw VR app. De zoektocht om een VR app te laten maken stopt hier. DTT is een expert in het ontwikkelen van bedrijfsapps, educatieve apps, loyalty apps, organizer apps en meer voor diverse platformen.

Dankzij onze gedegen marketingachtergrond kunnen we verder kijken dan enkel de ontwikkeling van de VR app. DTT zal meedenken over mogelijke verdienmodellen, promotie, en de positionering van de VR app. Twijfel niet om een expert in te schakelen, wij geloven bij DTT niet in quick wins, wij gaan voor een duurzame samenwerking.

Interesse? Laten wij aan de slag gaan. Neem contact met ons op, of kom langs ons kantoor in hartje Amsterdam voor een lekkere bak koffie.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.