Zorg app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen zorg app laten maken bij DTT

 

Een zorg app laten ontwikkelen bij DTT kent vele voordelen. Om in huis te beginnen: ons team. De medewerkers hebben namelijk veel kennis in thuis. Zowel technisch inhoudelijke kennis, creatieve kennis als efficiënt projectmanagement en strategie. Hierdoor hebben wij al veel mooie apps naar de appstores kunnen brengen. Dit zijn zowel iOS apps als Android apps en web apps. De opdrachtgevers? Dat loopt uiteen van initiatiefnemers zoals bij de Doula bevallings coach app tot grote namen zoals ING bank. Bij DTT kun je altijd rekenen op een toegewijd en gemotiveerd team. Samen werken we aan resultaat en bereiken we de voor jouw ideale zorg app. 

Van concept tot app in de app store

Het begint allemaal met een idee. Jouw idee in dit geval. Je bent met het idee voor jouw zorg-app meer dan welkom bij ons. We hebben dan ook al veel typen projecten uitgewerkt voor veel typen klanten waaronder ook zorginstellingen zoals St. Jude Medicial. Met jouw idee kun je ons benaderen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het gesprek wordt gevoerd aan de hand van ons ontwikkelvoorstel stappenplan. Zo stellen wij zeker dat je kansen op een succesvolle en winstgevende app geoptimaliseerd worden. Interessant? Lees meer over de ontwikkeling van een winstgevende app.

Een ander belangrijk onderdeel kan zijn het vinden van investeerders. Als de beginselen en financiering voor beiden partijen duidelijk zijn, kunnen we aan de slag. In de startfase komen designers en developers uit ons team samen zodat alle neuzen dezelfde kant op staan voor de perfecte zorg app. Als opdrachtgever blijf je natuurlijk bij elke stap in het proces betrokken. Jouw zorg app concept heeft natuurlijk als einddoel om succesvol in de app store te zijn. Met trots kunnen wij zeggen dat de apps van DTT goed scoren in de app stores.

Flexibel en meedenkend partner

Vanaf het eerste contactmoment vinden wij het leuk met je mee te denken. Dit kunnen we doen op de fronten: design, development en ook over investeerders. De kosten van een zorg app kunnen in sommige gevallen aardig oplopen.  

Ruime ervaring in complexe oplossingen

Wij hebben voor een breed scala aan opdrachtgevers apps mogen ontwikkelen. We kunnen dan ook gerust stellen dat wij ruime ervaring hebben met complexe oplossingen. Dat betekent dat wij ook een gepaste oplossing voor jouw zorg app hebben. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Waarom een zorg app laten ontwikkelen?

Met het laten ontwikkelen van een zorg app kun je de zorgverlenende taken binnen jouw zorginstelling ondersteunen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een digitale agenda op te stellen voor jouw personeel en/of cliënten om hun afspraken in te plannen. Daarnaast kan een zorg app ook dienen als oplossing voor de ontbrekende schakel in jouw informatievoorziening.

Bij DTT denken we graag mee over de ontwikkeling van uw zorg app. Daarnaast voorzien we je graag van professioneel advies en kijken we samen naar de mogelijkheden voor een zorg app. We hebben bij DTT al een aantal relevante apps ontwikkeld; VWSWelzorg en de RIVM Tekenbeet app Neem gerust contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam om de mogelijkheden omtrent het ontwikkelen van jouw zorg app te bespreken.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.